Ikke på grunn av, men på tross av

Jeg hadde håpet på og våkne uthvilt og full av energi og iver etter en intervalløkt. Didn’t happen’. At all!

Jeg våknet til lyden av regn. Og ikke nok med det – Mormor og tante i en mer eller mindre uharmonisk tostemt versjon av «Ååå, for en strrrålende morrrgen!» Da var klokka rundt 7. Skuldra, som ble ganske bra mens jeg var hjemme, blir vondere og vondere for hver dag, og jeg mistenker at det har noe med adressen jeg ligger på å gjøre… Derfor er det ikke spesielt godt å ligge heller, så som dere skjønner så var det ikke akkurat tidenes beste start på dagen.

Det var ikke en spesielt overentusiastisk frøken som drakk BCAA-shaken sin ved kjøkkenbordet denne morgenen. Jeg hadde mest lyst til å flate ut på sofaen med en gang, og for å være ærlig tror jeg ikke det hadde gjort noe. I tillegg hadde jeg glemt å sette pulsklokka til lading, og jeg vil jo ha den når jeg skal trene intervall! Så jeg lot den stå i laderen en halvtimes tid før jeg knyttet på meg skoene og tok fatt på dagens økt. Jeg stilte inn klokka på 5 4-minuttersdrag med 1 minutt pause, noe som faktisk sto for meg som en umulig oppgave med en gang jeg startet oppvarmingen. Tunge, trette bein og et hode som var langt fra våkent. For da jeg startet første draget oppdaget jeg at pulsbeltet hang igjen på badet. Nok en grunn til å la økta seile sin egen sjø, men siden jeg har GPS satte jeg meg raskt et nytt mål om å holde et visst minimumstempo i stedet. Og jeg fikk da så visst opp pulsen! Under drag nr 2 begynte klokka å mase om lavt batterinivå – som om jeg ikke var klar over det allerede? Det kunne vært nok en unnskyldning for å gi seg, men jeg bare fortsatte. Og fortsatte. Og holdt på til jeg var ferdig!

Fornøyd med å ha fullført spiste jeg frokost før jeg tappet i badekaret med varmt vann og en avslappende bathgel og la meg godt til rette med musikk og bok. Ble liggende en god stund, vel fortjent om jeg skal si det selv.

Så mange unnskyldninger for å la vær – en så sterk vilje til å likevel gjennomføre…
Winners never quit!

image

Nå har jeg satt meg i sofaen med beina på bordet og skal fortsette med boka mi. Her blir jeg resten av dagen tror jeg, så jeg får samlet litt energi til å kose meg på Frosta Fjordfestival i kveld:) Noen jeg kjenner som skal dit i løpet av helgen???

1 tanke på “Ikke på grunn av, men på tross av

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s