Lucky number 7

Jeg vet ikke helt hva det er med tallet 7. Det er ikke akkurat yndlingstallet mitt, men et tall jeg ofte velger å ha med i koffertkoder, på kodelåser og andre ting sammen med et par andre typiske tall. Jeg leste en gang noe om at dette tallet er det majoriteten tenker på når de blir bedt om å tenke på et tall mellom 1 og 10, så da er det kanskje ikke så rart?

I dag er det 70 dager igjen til Norway Open, og 77 dager igjen til NM. 10 og 11 uker.

Da det var 7 uker igjen til det som skulle vise seg å bli min første konkurranse, var jeg fortsatt litt rund i kantene. I uke 7 (da det var 6 uker igjen – trodde da at det var 8) var plutselig tingenes tilstand en helt annen. På en uke skjedde det plutselig veldig mye, og motivasjonen og troen på at jeg kom til og komme meg i mål fikk en ny giv.

På mange måter er det godt å ha dette og se tilbake på, for denne utrolig kjipe stagnasjonen kan vel i grunnen ta knekken på hvem som helst. Jeg tenkte å snikveie meg i dag fordi jeg er så spent på målingene i morgen, men tror dere ikke batteriene var flate? Så jeg har skaffet nye batterier, for det er ikke snakk om å gå glipp av nok en veiing. Jeg eeer sååå spent! Litt skummelt kanskje, for hva om det ikke har skjedd noe som helst denne gangen heller? Når de mest ekstreme utskeielsene på en uke har vært noen suketter i et par kaffekopper, i underkant av en liter pepsi max, to store flasker farris bris, en halv pakke tyggis og litt ekstra grønnsaker i form av kål?

Når er det liksom «for sent»?

Ikke enda!

Jeg prøver likevel og gjøre litt ikke-fitness-relaterte ting denne sommeren, og i helgen er det festival. I går var det Stagedolls, og selv om jeg savnet lue og votter hadde jeg en utrolig bra kveld! Møtte masse gamle kjente, fikk meg noen nye venner for kvelden, lo masse og i det hele tatt. Fordi det var så kaldt var det like greit med en varm kaffekopp som en kald pils… (mm – særlig)
image

Det ble ganske sent, men det var ingen unnskyldning for å droppe morgencardio. Hadde lyst til å gå på rulleskøyter, men regn satte en stopper for det i dag. Jeg skal ha meg en runde styrketrening også før kveldens festligheter. Skal bare spise litt torsk først. Og jeg skal si dere en ting. Med kokte nypoteter og revet gulrot rett fra åkeren så er torsk noe av det beste jeg får – helt seriøst!

3 tanker på “Lucky number 7

 1. Morgencardio – hvor lenge er du ute, og hvor høyt ligger du i puls? Syns det skrives og synses så mye forskjellig om det. Stoler på at du har peiling:)

  • Det er mange forskjellige meninger om hvorvidt det er nødvendig og fungerer i forhold til forbrenningen. Jeg har gjort minst 40 minutter (gått/jogget/løpt intervall) HVER DAG i 4 uker (ok – minus tirsdag denne uka da) og det ser ikke ut til å ha hjulpet en dritt… Men start med en halvtime noen ganger i uka med 60+% av maks og se hva som skjer:) Uansett godt å komme seg ut en tur da – synes jeg.

   • Skjønner!
    Håper det løsner for deg snart, det ser iallefall ut til at innsatsen er til stede!!
    Spennende å følge bloggen frem mot konkurranse til høsten, og etterpå, selvfølgelig:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s