Take a brak!

Nå er det på tide og stoppe litt opp. Se seg litt rundt og kjenne etter. Økta i går gikk nemlig ikke helt etter planen. Det ble bare et tungt sett på markløft og 3 sett skulderpress. Og ganske mange minutter hjernegymnastikk.

Jeg har gått utallige runder med meg selv de siste ukene. Hvor lenge skal jeg tillate meg selv å vente på fremgang? Er det kroppen som sier «JEG VIL IKKE»? Har jeg gjort for lite? Eller har jeg kjørt meg selv alt for hardt? Er det lurt å fortsette, eller er det best å stoppe mens leken er god?

Det viktigste for meg er å være ærlig med meg selv. Spørsmålet som gir meg svaret på hva som er riktig er dette: «Hvis du ga deg nå – hva ville du gjort?»

Jeg klarer ikke å komme med noe godt svar på det, og da er det vel ingen grunn til å stoppe helt enda! Etter noen tårer i går, og nok en fin festivalkveld med longs, skinnhansker og skjerf, så har jeg valgt å ta denne dagen HELT fri. Jeg tror ikke jeg skal bevege meg ut av døra en gang! Jeg lå lenge i senga, med antydning til leamus over alt på grunn av en kanskje litt for høy muskeltonus og kjente at denne avgjørelsen om å ta en dag fri antakelig er den beste jeg har tatt på lang tid. Jeg burde sikkert trent siden jeg har så mye mat i dag, men det får så være. Jeg skal kose meg med risengrynsgrøt, gulrotsuppe med kylling og ris, Frosta-jordbær og søtpotetbåter. Blant annet!

Det regner og regner, jeg skal kose meg inne med fyr i ovnen, brettspill og et varmt bad:)

Og forresten… Det er kanskje noen som lurer på hvordan det står til med framgangen siden jeg skulle måle i dag? Vekta har gått ned, og både midje, mage og rumpe har krympet mer enn nok til at jeg selv er fornøyd:) Så får vi se hva coachen synes om resultatene og mine tanker for den neste uka…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s