Mat på fat

Som de fleste kanskje vet, så er jeg ikke overbegeistret for mat fra en Om jeg har med meg mat, så prøver jeg alltid å få den over på et knusbart fat og spise med blankt bestikk. Kall meg gjerne fin på det, men det er vel neppe bare jeg som har det sånn!

Så hva gjør man på en sådan dyster og regntung innedag som denne, uten noen som helst planer? Jooo, man tar seg tid til å lage god mat – fordi man også har t boks. id til å nyyyte!

image

Øverst fra venstre:
* kyllingfilet krydret med BBQ-krydder, romanosalat og en dressing av mager kesam og pastakrydder fra SantaMaria
* gulrotsuppe (gulrøtter kokt i suppebuljong og kjørt i blander) med kyllingfilet (stekt på forhånd, varmet i suppa), kokt ris og mager kesam
* kyllingfilet stekt med BBQ-krydder, ovns(veldiggodt)stekt søtpotet, romanosalat, tomat og vårløk med dip av mager kesam
* langkokt risengrynsgrøt med rosiner, sukrin og kanel ♥♥♥
* myke marengsboller med jordbærkrem
* kyllingpanne med ris, sukkererter, tomat, squash, vårløk, pastakrydder og mager kesam

Mager kesam er som poteten – den kan brukes til alt!

Jeg føler hele dagen har bestått av mat, så nå ser jeg faktisk fram til et par dager med torsk:) Etter tilbakemeldinger fra coachen tar jeg en uke med litt alternativ trening. Noen av de vanlige øvelsene skal få være med, men jeg skal leke litt med repetisjoner, belastning, løftetempo og lengden på pausene. Kjenner at jeg allerede gleder meg til å trene i morgen:) Denne fridagen var nok ikke det dummeste jeg har gjort. Jeg har nesten følt meg litt syk faktisk, måtte til og med ta en ettermiddagshvil på sofaen! Skal innrømme at jeg tok meg en liten spasertur i kveldsregnet – bare for å lufte hjernecellene litt!

6 tanker på “Mat på fat

    • 1/3 dager… Faktisk var det fler porsjoner på fler av måltidene så JA det var mye mat! Men greit å fylle opp. Skal nemlig komme med eksempel på de andre dagene også – og det er ca halvparten, hehe:)

  1. Nam! Får vann i munnen. Du er flink på kjøkkenet!
    Husk å spise nok, da. Er dessverre altfor mange nå som har blitt «redde» for karbohydrater. Vet du er på diett, men likevel.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s