5 om dagen

Ikke grønnsaker – men fisk!

image

Her har du:
* laks med romanosalat, vårløk og knutekål
* suppe med torsk, potet, knutekål og vårløk
* «fesk å potet» – potetterninger stekt med grillkrydder, og stekte biter av torskefilet vendt i lettpisket eggehvite med urtesalt og pepper pluss litt vårløk
* torsk og revet gulrot med potetmoslokk

Den siste retten ble to-måltider-i-ett, så har spart litt til kveldsmaten. Det blir 5 fiskemåltider i dag det. Dagbladet anbefaler 3 i uka. Det vil si at jeg denne vika spiser fiskemåltider nok for 2 måneder. Tør ikke tenke på hvor smart jeg kommer til å bli! Glemsel på diett? Skal i prinsippet ikke være mulig på denne dietten i alle fall;)

image

Jeg merker godt at kroppen er sliten. Jeg la meg med leamus, og våknet med leamus. Spesielt bakside lår og leggene har usedvanlig høy aktivitet. Jeg droppet glatt morgencardio, og gikk heller en liten tur etter at jeg kom fra trening. Selv om jeg sov godt i natt, endte jeg med å sove litt på sofaen før trening også. Noe sier meg at ferien har vart lenge nok nå, det blir godt å fylle dagene med litt mer enn bare trening og mat tror jeg.

Jeg valgte å kjøre bein i dag, men på en litt annen måte enn vanlig. Jeg kjørte 8 sett goblet squat med økende belastning og synkende antall repetisjoner. Selv om jeg ikke gikk høyere enn 35 kg ble jeg faktisk ganske sliten fordi jeg passet på å holde pausetiden nede – og det ble jo i overkant av 100 repetisjoner til sammen. Videre fortsatte jeg med etbeins benpress. Jeg har ikke noe forhold til den øvelsen så belastningen måtte jeg bare prøve meg fram på. Hovedsettene ble på 8 reps, og det var tungt nok i alle fall! Etbeins strakmark med manualer ble neste. Har heller aldri trent denne øvelsen så jeg var beskjeden på belastningen, men teknikken gjorde det utfordrende nok, så selv om det ikke var så tungt var det nok langt fra bortkastet. Jeg avsluttet treningen med lårcurl i TRX’en, før jeg tok en utholdenhetsøkt i solariet… Noe særlig brun blir jeg vel ikke, men jeg slipper i alle fall å være gjennomsiktig!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s