New design!

Ikke så mye vettugt fra denne kanten i dag, bortsett fra nye «farger» på bloggen.

Hva synes du??

 

I dag har jeg trent litt med kettlebells. Ikke voldsomme økta, men litt variasjon i bevegelsesmønster skader ikke denne kroppen akkurat nå. I går ble det en god økt på mage, samt 10x30sek intervaller på romaskina som nok en gang bekrefter at jeg nok aldri kommer til å konkurrere i AF. Bena kjennes litt lettere dag for dag, og i dag hadde jeg også en runde hos naprapaten med skuldra. Den skulle ikke være noe problem å fikse, så nå er det FULL rehab på den fremover.

Ellers er det fortsatt ikke noe vær og temperaturer som gjør at jeg får dårlig samvittighet av å være inne om kveldene, så i går ble det kino og i dag blir det sofa&film med noen venninner. Om en uke er hverdagen i gang igjen, og siste rest av ferien skal i alle fall ikke tilbringes hjemme alene i ensomhet!

Ønsker dere en fin torsdagskveld! I morgen er det helg, og helg er ekstra hyggelig uansett om man jobber eller har ferie, diett eller ikke diett!

7 tanker på “New design!

  1. Jepp, jeg liker det nye designet ditt 🙂
    Det er enkelt, pent, og viser frem hva du gjør på en meget stilren måte.
    Jeg har alltid likt å gå innom bloggen din, men kommer til å like det enda bedre nå 😀 Bare husk å skrive som du alltid gjør, ærlig og oppriktig, gi oss lesere den virkelige siden av bodyfitness, trening og alt du driver med 🙂

  2. Stilig design! Jeg så deg i Granåsen i dag:) Starstrucked:D Kan du legge ut en video med forskjellige kettlebelløvelser?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s