Form : check

Fredag igjen, da! Og den siste feriefredagen… *gulp* Fredag er dagen for veiing, måling og formsjekk, og siden jeg er hjemme i Trondheim fikk jeg med meg alt denne uka. Vekta har så og si stått stille siden søndag (men den hadde i alle fall beveget seg nedover!), og jeg har gått litt inn overalt. Siden jeg spiser litt mindre kalorier i to dager før jeg kjører på med massse den tredje, så ville det vært mere riktig å vente til i morgen med å veie, men det blir en annen sak. Jeg føler meg bedre nå, og sammenliknet med målene som ble tatt i vår på samme tid i forhold til konkurransedato, så er de ikke så veldig ulike. Håvard var også positiv og tror det er på rett vei, så da fortsetter jeg med samme diett til neste uke. Når det gjelder treningen skal jeg pusle sammen et nytt program til neste uke. Nå skal jeg ikke trene så tungt, men ha mer fokus på kontakt. Jeg skal leke litt med ulike øvelser og jeg gleder meg faktisk til å komme i gang igjen. Denne uka gjør utvilsomt underverker! Jeg fikk også GO på hjemmelaget pizza i morgen mot at jeg lovte å være forsiktig med fett – det vil si minimale mengder med den magreste osten… But who cares??? Pizza er pizza! Jeg vet nøyaktig hva jeg skal ha på – og jeg bare vet at den blir dødsgod. (Frøken WJ du kan glede deg – du kan til og med få litt ekstra ost!)

Limer inn noen bilder fra poseringstreninga i kveld.
                        

Fortsatt myyye som skal bort litt over alt egentlig, men det går vel:) Motivasjonen har faktisk steget mange hakk i løpet av dagen.

Dagens trening ble unnagjort i trappene i Granåsen. Det er en ting jeg bare ler av når andre folk spør om jeg vil være med, «aaaaldri i livet». Men når jeg finner på det selv, ja da blir det noe helt annet. Fikk med meg de to snuppene jeg så film med i går, og det er alltid bedre å ha sånn vondt sammen med noen andre. Melkesyrehælvete HELLO! Det ble to oppvarmingsrunder, og 5 runder full peis. Brukte litt lenger tid opp for hver gang, men jeg var ganske striks på pausene. Pusta som en strandet hval på toppen, og tatt i betraktning på hvordan pusten hørtes ut og hvor sikk-sakk jeg gikk den siste delen av det siste draget vet jeg ikke om jeg kunne tatt i så veldig mye mer..? Følte det ble en helt grei økt i alle fall! Avsluttet med å ta en tur i toppen av tårnet for å nyte utsikten i sola.

Nå skal det kvalitetssoves litt, for i morgen formiddag venter en styrkeøkt på overkroppen. Jeg skal prøve og få filmet litt igjen, og om alt går etter planen har jeg en liten snutt klar i løpet av helgen:)

Og jeg må bare få si til deg Camilla – den «starstruck»-kommentaren din reddet virkelig dagen min! TUSEN TAKK:)

2 tanker på “Form : check

 1. Hei!
  Må bare legge igjen en kommentar her 😉 Selv om jeg leser bloggen din hver dag er jeg litt stille av meg;) Men må bare si at du har en kjempefin og inspirerende blogg! Veldig kjekt å lese 🙂
  Og ikke minst, syns det nye designet var råkult! 🙂

  Syns det har skjedd mye på formen din de siste ukene. Du ser fantastisk ut! 😀
  Du blir rå på scena atter en gang ;D

  Ha en kjempefin helg og herlig pizzamåltid 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s