Tekniske problemer

Jaaa – jeg lovet dere en film. Den er klippet og redigert ferdig, det eneste som gjenstår er å få den lagret og lastet opp. Og det var visst enklere sagt enn gjort i dag… Jeg vet liksom ikke helt hva jeg skal gjøre når alle filer fungerer som de skal når programmet mener at de ikke gjør det. Jeg har vært borti dette en gang tidligere, da jeg hadde redigert en film etter alle kunstens regler og kanskje kan være enig i at det ble litt voldsomt for min lille laptop. Men denne filmen er liksom akkurat sånn som de andre jeg har lagt ut, så jeg skjønner ikke helt hva greia er… Jeg har ikke tenkt å gi meg helt enda, så den kommer. Snart!

Dagens trening ble av det snille slaget. Jeg gjorde rehab-øvelsene på skuldra, trente litt skrå magemuskler og avsluttet med gerilja cardio på romaskin. Jeg er ikke spesielt glad i romaskina, men den funker sinnssykt bra på sånne korte intervaller i og med at de er pyton uansett.

Vel hjemme ble det først en runde speltlomper med sjokoladekrem av pimpet kasein. (Jeg har, som dere sikkert skjønner, åpnet opp for litt andre matvarer igjen – det jeg gjorde i vår fungerte jo, så da kjører jeg samme stilen nå.) Det ble ikke siste gang… Det ble selvfølgelig et par runder med torsk i dag også, og siden det er søndag la jeg litt ekstra sjel i det. Jeg googla (igjen), og fant til min store søndagsglede en oppskrift hvor jeg hadde alle ingrediensene i hus. Ikke ferske urter riktignok, men tørkede duger de også!

– torsk
– kikerter

– spisskummen
– persille
– sitronsaft

– cherrytomater
– vårløk
– gressløk
– rødløk
– limesaft

– salt&pepper

Krydre fisken med salt og pepper, og stek i ovn/panne/grill. Varm kikerter i en kjele sammen med spisskummen og hvitløk. Tilsett sitron og mos med stavmikser. Smak til med persille, salt og pepper. Grønnsakene kuttes og varmes i en kjele. Skvis litt lime over, og litt salt og pepper. Det var kjempegodt!

Nå har faktisk hele videoen blitt lagret – må bare laste den opp. Det tar litt tid, og nå skal jeg i seng for å være klar til trening i morgen tidlig så det får vente til i morgen. Er du en av de som abonnerer på videoene mine så vil du jo selvfølgelig få beskjed så fort den er klar:)

Enn så lenge kan dere ta en titt på den fine utsikten jeg har hatt her hjemme i kveld. Det er så godt å se at sola fortsatt finnes – selv om den er på vei ned bak fjellene…
For meg har dette vært en utrolig bra helg! Jeg håper neste uke fortsetter i samme stil.
Har DU hatt en fin helg?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s