weeeeeeeee!

Det er kanskje yndlingsuttrykket mitt i hele verden. Akkurat nå er det sånn. «Weeeeee!!!»

Det er vel ikke noen hemmelighet lenger at diett-livet leker litt med psyken, men nå har jeg hatt to helt fantastisk bra dager – måtte det fortsette noen dager til! I dag har jeg hatt en OK treningsøkt, litt vondt i skuldra riktignok, men fikk filmet og tatt litt bilder, og det er gøy å se at det skjer litt. Vekta viste også 600g mindre enn i går, så da er jeg faktisk på vei NED!

Fikk sulla litt rundt på Solsiden, kjøpt noen nye klær, og storkoste meg på kjøkkenet med pizzabaking. Jeg tror jeg skal invitere på pizza fler ganger før konkurransene, selv om jeg ikke skal spise selv… Litt spesielt kanskje, men jeg elsker å bake pizza! Har funnet et trylletriks på supersprø pizzabunn, nemlig å kjevle ut på maismel, og fikk i tillegg til en veldig bra bunn helt uten bruk av olje. Brukte bare litt mager kesam i stedet!
Pizzaen ble godt mottatt av middagsbesøket, og ble etterfulgt av film og OL-kamp i håndball. Sinnssykt spennende, og jeg tror vi reiste oss opp samtidig når det nærmet seg slutten. Engasjementet var det i alle fall ingen ting å si på!

Og apropos reise seg…. Akkurat nå gjelder det å ikke sitte stille for lenge av gangen, for de leggene mine gjør litt vondt i dag. Som forventet! Man spøker ikke med trappene i Granåsen. Jeg fikk også spørsmål på trening i dag om jeg hadde trent legger i det siste… Det er jo en vits, men denne gangen kunne jeg jo faktisk svare JA! Selv om det ikke var hovedmålet med økta, så ble det i alle fall resultatet;)

Her følger noen bilder fra dagens økt. Snart kommer det film, jeg skal bare fikse litt på video-malen min først:)

1. supersett: trekk ned – press opp

2. supersett: trekk bak – press fram

3. supersett: trekk opp – press ned

Og så må jeg bare klistre inn dette bildet. Synes det var litt morsomt. Man tenker jo alltid på lats’en som vingene… Men jeg fikk litt assosiasjoner til en sommerfugl da jeg så dette. Sommerfugler er nesten som et slags frihetssymbol for meg, så jeg liker de veldig godt! Dessverre har jeg ikke fått sett så alt for mange av dem denne sommeren.

Nå er det på tide og komme seg først i dusjen og så i seng – det er jo snart midt på natten… De der karbohydratene får virkelig opp kroppstemperaturen, så jeg trenger en liten nedkjøling før jeg kryper under dyna! Dette blir nok sommerens varmeste natt for min del, hehe:) Tror jeg skal nyte godt av disse karbokarene på trening i morgen da. Men først en liten ting til…
Det er noe med å se navnet sitt på påmeldingen… Det snur opp ned på alt. I tillegg har jeg kjøpt flybilletter til Oslo NM-helgen. No return! Kjøøøøøøøøøør!!!!!!!

 

5 tanker på “weeeeeeeee!

  1. Dette er kanskje et tåpelig spørsmål, men jeg gikk hele tiden ut fra at +163 og -163 var høydeklasser? Men her er du listet på -163 og du er vel høyere vel?
    Eller har jeg misforstått?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s