100 burpees & kaaarbs!

Etter å ha trent bein i går, var det greit å la de få hvile litt i dag, og jeg kjørte derfor på med en økt på armer og skuldre. Å trene disse «småmuskelene» spesifikt er ikke noe jeg har gjort alt for mye av, men nå som jeg skal trene litt lettere og ha mer fokus på kontakt, så er det ikke helt feil å ha en sånn økt innimellom heller! Jeg har ikke planlagt denne treningsuka så nøye heller, ganske enkelt fordi jeg ikke helt vet hvordan den blir. Uansett er jeg ganske sikker på at jeg får gjort nok!

Jeg startet med chins, kjørte noen oppvarmingssett og deretter 3 sett med litt ekstra vekt i beltet. Jeg har ikke trent den på noen uker nå, så det var greit å få en gjennomkjøring. Jeg hadde hovedfokus på bicepsen i dag, og fortsatte derfor med 3 sett dobbel biceps etterpå. Deretter fikk triceps gjennomgå; først franskpress, og deretter rett på triceps pushdown med stang. Også her ble det 3 sett – eller supersett om du vil. Fortsatte med 3 sett fremoverlent sidehev i kabel, en øvelse jeg har blitt veldig god venn med. Avsluttet med 3 sett på sidehev med manualer, hvor jeg fikk 2 hjelpereps på alle. Siste rep på siste sett gikk rett ned – var ikke mye bremsekraft igjen der nei! Følte jeg fikk ganske bra trykk i forhold til diett og de greiene der, så jeg er fornøyd. Det ble en liten burnout på mage i slynge, før grand finale: 100 burpees. 10×10 med ca 10 sek pause mellom. Jeg hater sånn trening som det der. Virkelig, virkelig hater det. Jeg liker ikke å være sånn sliten. Ikke i det hele tatt. Men hvem sitt påfunn var det? Jo da. Det var mitt eget. Etter 2 runder angret jeg bittert på at jeg hadde sagt 10 og ikke 8 runder, men da var det for sent… Aldri i livet om jeg hadde holdt samme tempo om jeg hadde gjort det alene! Til å være en arm- og skulderøkt var det vel beina, som jeg trente i går, som hadde mest pump etter at jeg var ferdig… Veldig, veldig fornøyd med økta i dag, og den avslutningen gjorde at jeg virkelig fortjener denne høydagen på karbohydrater!

Jeg prøver å «spise tom» fryseren for å ha plass til mer ferdiglagde måltider nå som arbeidsdagen trer i kraft igjen. Jeg hadde en stor kloss med hvalkjøtt liggende, som jeg startet på i dag. Et måltid med grillspyd, og et med burger! Livet på diett er hardt… Hehe;)

Grillspyd
Biter av hvalkjøtt tredd på grillspyd med ananas, rødløk, tomat og sjampinjong. Servert med hjemmelaget tzatziki og ovnsstekt søtpotet.

Cheeseburger
BBQ-krydret hvalkjøtt i hjemmelaget burgerbrød med hjertesalat, tomat, agurk, løk og hjemmelaget hamburgerdressing og to beskjedne skiver med 10% hvitost (tøyseost…) og krydrede potetbåter.

 

I tillegg til trening og matlaging har jeg vært og fått stusset håret i dag også! Kristine som jeg har klippet meg hos maaange ganger er i permisjon akkurat nå, men skal begynne å jobbe igjen hos Oline Nervik Dame- og Herrefrisør på Angelltrøa i Trondheim. Hun har både klipt og farget meg i alle mulige fasonger og farger og jeg har ALLTID vært fornøyd! Dette ble vel siste stussen før lokkene skal bli lange igjen, og da er jeg så heldig å få hjelp av Tina som jobber hos Headmasters. Gleder meg til å få langt hår igjen. Og fine negler. Og veldig synlige magemuskler. For de er bak der et sted, og jeg tror de kommer fram i tide:)


Fikk også hentet en liten pakke i dag! Alltid gøy med pakker, selv om man vet hva det er… Pakken var fra min sponsor Proteinfabrikken og inneholdt Kre-Alkalyn.

Kre-Alkalyn® er et stabilt kreatinmolekyl som muskelcellene effektivt kan benytte seg av. Ved bruk av Kre-Alkalyn dannes ikke kreatinin, et uheldig biprodukt som dannes ved inntak av vanlig kreatin, som binder vann i kroppen. Du får med andre ord den samme kreatin-effekten uten at kroppen binder opp ekstra vann.

Dette er et litt dyrere produkt enn Kreatin Monohydrat som jeg har brukt det siste året. Jeg er spent på om dette fungerer bedre på meg, og ikke minst om jeg merker noen forskjell i forhold til vann i kroppen. Jeg starter med denne typen i morgen, og skal nok huske å fortelle om det dersom jeg merker positive effekter!
Og som om ikke det var nok… Nå MÅ jeg lage meg litt kveldsmat. Det blir en monsterporsjon med havregrøt… Og jeg som er så mett. Det er hardt å være på diett. Er det ikke for lite, så er det for mye:) Jeg skal uansett kose meg med havregrøten min, komme meg tidlig i seng og opp for morgencardio med god venninne og verdens kuleste chiuaua i morgen tidlig!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s