Back 2 Reality

Ja, da var 1. august her, og det er slutt på late morgener og generelt late dager. Du skulle kanskje tro at å våkne av vekkeklokka klokka kvart på 6 etter 5 uker ferie ville oppleves som grusomt??? Det var faktisk ikke det…

Jeg gjorde det av helt fri vilje, for jeg startet nemlig ikke på jobb før kl 11 i dag. Neida, jeg troppet opp utenfor hos Kristine kl 06:15 for å slå følge med henne til jobb, for så å fortsette rundt elva med Cosmo, som er hunden til Mairanne (HOLA der nede i Spania – ikke glem sangriaen!). Det ble en fin spasertur i 10 – ikke kulde men kalde – grader. 1. august og hansker… Hva gir du meg?

Jeg kom meg til slutt på jobb, hadde en PT-kunde, admet litt og trente rehab på skuldrene. Jeg føler at det fungerer bedre og bedre for hver gang jeg gjør det, og det gjør meg litt glad, samtidig som det svir som pokker dypt inni der et sted. Gikk hjem så fort jeg kunne, og rakk akkurat så fort at jeg ble litt varm før jeg var hjemme. Jeg sliter med å gå fort nok til at pulsen øker noe særlig, men «heldigvis» er det oppoverbakke på veien hjem! Veldig koselig å ha PT-kunde igjen, så det nest beste med arbeidsdagen var at jeg kunne ha på meg nye sko. NYE sko som i tillegg er ROSA. Mihihiiii!

Nå er det tid for piker (venninner + en gutt), vin (for noen – jeg skeier ut med cola zero…) og sang (Laleh + Bob Hund i Boggården). I skrivende stund er det oppholdsvær… Så får vi bare håpe at det holder seg utover kvelden:)

Håper du får en fin første augustkveld:)

3 tanker på “Back 2 Reality

  1. Har Fast-1 sjokolade (9 kg pakketilbudet til X-Life) men krydrer de opp med litt kakaopulver, kanel, kardemomme og Stevia vanilje og English Toffee. Prøvde med littkokosmel men syns de ble tørrere da, så med havregryn er de noe av de bedre jeg har smakt 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s