1. sommerdag

Helt seriøst, jeg tror dette er den første dagen jeg har hatt på meg kjole og sandaler uten strømpebukse denne sommeren. Og jeg som egentlig er så glad i å ha på meg kjole… Endelig en dag med sol, relativt høy temperatur og  i tillegg er det helg!

Etter å ha løpt intervall til den store gullmedaljen i går (25 drag på 45/15, og det gikk lett som bare det), var det igjen tid for litt styrketrening i dag. Jeg kjørte knebøy, strake markløft, enarms roing i kabel og facepull, pluss litt mage til slutt. Ikke så mange øvelser, ikke så tungt, men kontrollert tempo og god kontakt. Jeg synes jeg får mye bedre kontakt med ryggen ved å trene sidene hver for seg, så jeg skal gjøre mye mer av det, spesielt med tanke på at jeg kjenner så stor forskjell på sidene.
Som sagt fredag, og det er vel ikke noe nytt at det er måling og veiing denne dagen! Veldig stillstand fra sist uke, men pytt sann. I går tok jeg nemlig en ny InBody-test, og der var det skjedd saker og ting. Det er bare 2,5 uke siden sist test, men i følge utskriften var 1,8 kg fett borte vekk, samt at muskelmassen visstnok hadde økt litt, så nå er mer en halve meg muskelmasse, og fettprosenten var redusert nesten 3%. Det LIKER jeg!!! Bildet er fra i går,og neeei, jeg er fortsatt ikke så veldig dreven på å ta bilde av meg selv i speilet… Alt for mye å tenke på på en gang! Og neeei, fortsatt ikke noe sixpack. Men det er 8 uker igjen, og mye kan skje på 8 uker. Heldigvis!

Vi har ikke poseringstrening i kveld, for i helgen er det nemlig teamsamling for Kaliber-jentene! Jeg gleder meg veldig til å bli litt bedre kjent med mange av de, for jeg trener som kjent ikke så veldig ofte der… Det er litt mer lettvint, og ikke minst tidsbesparende, å trene på jobb når jeg likevel er der, enn å bruke et par timer på transport. Siden jeg har en såkalt høydag i dag, så tenkte jeg at jeg skulle klinke til med både kake og is til kvelds… Hører dere ikke noe mer om det er det fordi planen blir totalt katastrofe, men hvis ikke så deler jeg med glede etter at alt er spist opp!

Enn så lenge kan jeg dele min nye rosa matboks med enkelt og overraskende godt innhold. Tomat, agurk og litt rødløk, cottage cheese, kyllingfilet krydret med urtesalt, og kokte småpoteter krydret med timian, salt og pepper, pluss litt hvitløk.

Nesten litt greskinspirert, og det passer jo fint på en sommerdag som denne!

Nå skal jeg stikke og kjøpe sukrinmelis til kakeglasuren…

Hva skal du bruke fredagskvelden og resten av helgen til?

4 tanker på “1. sommerdag

  1. Venter i spenning på oppskrifter 😉
    Her tilbringes helga på jobb, så satser på at godværet holder seg et par dager til. Og ellers blir det håndballkamp i kveld, heia Norge!

  2. Håper det kommer noen søte mattips i løpet av helga 🙂
    Har for så vidt et lite tips. Vet ikke om det er helt utenom diettplanen din, men deler den likevel; sjokoladekuler laget av nøtter, kakao og dadler (eller annen søtning). Himmelsk godt.

    Helga her skal tilbringes utendørs med overnatting i lavvo i morra. Håper været holder seg 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s