Team Kaliber

Denne helgen har det vært teamsamling for alle jentene som skal stille for Kaliber Gym FKK i enten Athletic Ftiness, Bodyfitness eller Bikini. Det er MANGE jenter som stiller for klubben nå i høst, og det synes jeg er utrolig bra. I vår var vi i utgangspunktet 5 jenter som skulle stille, men da det til slutt bare var meg og Silje, som bor i Hammerfest til daglig, som kjørte løpet helt ut var det en ensom ferd mot målet den siste tida. Nå er situasjonen en helt annen, og det at vi i tillegg konkurrerer på hjemmebane under Norway Open den 29. september gjør jo det hele ekstra moro.

    Jeg er veldig fornøyd med tilbakemeldingene jeg fikk både på poseringene og på T-walken min. Nå er det bare finjustering som gjelder, og kanskje noen små fiksfakserier om jeg finner det for godt… Den som har billett til Norway Open får se! Nå er jeg selvfølgelig avhengig av en topp 6-plassering for å få vrikket meg rundt på scena i min fine finalebikini, men jeg skal være så ærlig å si at en finaleplass er målet både under NO og NM. Det eneste som mangler er litt reduksjon i fettmassen… Jeg hadde formsjekk med Håvard i dag, og selv om målene mine ikke har endret seg så mye, så har jeg blitt litt tightere! For å se om vektnedgangen skyter litt fart skal jeg kutte litt i kaloriene. Ikke mye, men nok til at det forhåpentligvis gir utslag i løpet av den neste uka.

Etter poseringstreninga i går trente jeg bryst og skuldre på Kaliber. Det var en grei økt, men det var litt innvendig surmuling fordi den vondskuldra var vond igjen. Vondt å ligge i senga også… Kanskje det kan være et passende sjekketriks? «Hmm? Nei… Det er bare det at jeg har så vondt i skuldra… Den er så vond å ligge på. Men jeg kan kanskje få lov å ligge på din?» (Neida Mor, jeg bare tuller.)

Mange av jentene tok turen på Egon i går kveld for et såkalt frimåltid. Jeg valgte sofaen hjemme med besøk av Stine og litt hjemmelaget diettlørdagskos. Mest for å være litt sammen med henne før hun reiste tilbake til Oslo i dag, men også fordi jeg hverken følte behov for eller hadde resultater som pekte i retning av det denne uka. Og så skal jeg jo i bryllup neste lørdag, og satser heller på at gode resultater neste uke kan gi meg en bedre middag samt en ørliten smakebit av bryllupskaka;)

I dag tidlig fikk jeg med meg en fremtidig BF-frøken på tur på Ladestien. Kjempekoselig tur, etterfulgt av pannekakefrokost og kaffe hjemme hos meg etterpå. Mett og fornøyd dro jeg til Kaliber, hvor vi hadde en liten runde med poseringer i dag også. Når jeg først var der oppe kjørte jeg noen øvelser på mage sammen med Heidi. Det er liksom den jeg fokuserer mest på akkurat nå… Og om den ikke er bedre enn i vår, så blir jeg SKUFFAAA! Jeg vet jeg har sagt det før – men om den magetreninga jeg har gjort og kommer til å gjøre fremover ikke gir synlige resultater, så kommer jeg ikke til å kaste bort et eneste sekund av resten av mitt liv på spesifikk magetrening. Seriøst!

Når det gjelder den krydderkaka jeg snakket om her forleden… Den ble god, og det var ikke akkurat noe problem å spise opp hele kaken, men den var ikke perfekt, så ingen oppskriftdeling denne gangen… Jeg kom litt senere hjem enn jeg hadde tenkt så det ble en røre i hui og hast. Jeg glemte et par ingredienser som jeg tror kunne løftet hele kaken mange hakk…

Men så kom jeg jo på at det gikk an å lage potetgull… Poteter skåret med ostehøvel, krydret med salt, pepper og dill, sprayet med noen trykk 1kcal spray og stekt på plate i ovnen.

Dip lagd av mager kesam med piffikrydder, paprikapulver, løkpulver og tørket persille.

Nesten for godt til å være sant…

2 tanker på “Team Kaliber

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s