Back Attack (og søte havrekjeks – weee)

Blå mandag? Det eneste som har vært blått i dag er himmelen, og blodåra på bicepsen:) Om alle mandager hadde vært som denne her skulle ikke jeg klagd et sekund! Jeg nyter disse rolige arbeidsdagene så lenge jeg kan, i visshet om at jeg kommer til å angre når neste lønn skal utbetales. Startet dagen uthvilt med en stor porsjon havregrøt med bananproteinpulver, før jeg fikk skyss til jobb med lillesøster. Jeg hadde en gruppetime med et beskjedent, men dog hardt arbeidende, antall deltakere, før jeg hadde en PT-time.

Etter det var det tid for trening med frokostbesøket fra i går, Christina, og i dag var det rygg som sto på agendaen. Som takk for tur og frokost og treningsøkt fikk jeg en liten presang, og det var intet mindre enn en boks med Spirulina! Jeg er ganske treg til å hive meg på sånne trendbølger generelt, men nå er jeg altså eier av både supermat og en konto på Instagram (med brukernavn missmowmow) i løpet av få dager – og det er ikke verst til å være meg. (Men jeg skrev faktisk på min første blogg i 2005, selvfølgelig uten at jeg egentlig visste hva det var. Kunne jo ikke være for tidlig ute heller liksom.)

I dag kjørte vi nedtrekk i apparat, enarms kabelroing, stående roing med stang, facepulls og bicepscurl i kabel. Jeg avsluttet det hele med et droppsett på bicepscurl med manualer, og endelig er det ikke tvil om at de «#¤%&/( blodårene fortsatt er der! Jeg trente med mye lettere vekter enn hva jeg pleier, men det er ingen tvil om at denne ryggøkta var en av de bedre jeg har hatt! Selv om jeg prøver å ikke komme for langt ned på karbohydratene på lavdagene mine, så minner muskulaturen mest om en 50 år gammel motor som ikke har blitt smurt. Jeg ser for meg at om jeg hadde drukket en flaske tran på styrten så hadde det gjort underverker… Men det gjør nok ikke underverker for sceneformen, så da får jeg heller spise laks til frokost i morgen med litt ekstra innlevelse for å se om det hjelper…

Her kommer uansett en liten bildeserie fra dagens økt:


 

Med en ikke akkurat overfylt arbeidsdag kom jeg meg hjem i rett tid etter trening og et ettertreningsmåltid med speltlomper fylt med sjokoladekrem. Det gjorde virkelig ingenting på en dag som denne! Endelig litt sol og «varme», så det gikk fint an å sitte ute på balkongen og kose seg. Jeg hadde jo høydag i dag, og da går det virkelig an å «leke med maten». Det ble et lite kyllingmåltid med en stor porsjon søtpotetmos&ris, før jeg gikk en tur på postkontoret og hentet en pakke fra iHerb (med riskaker og te), og handlet litt mat og litt jålegreier. Jeg skulle jo på død og liv gå med sandaler siden det var sol, og kom hjem med antydning til vannblemmer under begge føttene. Er det sol så er det sol – jeg skal nok klare å løpe intervaller i morgen uansett!

Middagen i dag ble røkt kolje med egge»smør» (kokt egg, mager kesam, popcornkrydder med smørsmak og gressløk), agurk, gulrøtter og poteter.

Gulrøttene er kokt med salt og sukrin i vannet, samt litt av popcornkrydderet. Også veldig godt å ha bare sitron og sukrin i kokevannet!

 

Med en stor karbohydratkvote å fylle opp, ble det søte havrekjeks med bringebær til kvelds! Jeg har ikke nøyaktig oppskrift, men det blir uansett opp til deg hvor søte du vil ha de.

Smelt sukrin i en panne, tilsett litt stevia vanilje/vaniljeessens, og tilsett ønsket mengde havregryn. Rør sånn at all havregryna blir litt klissete. Når dette avkjøles vil det hele bli ganske crispy. Stivpisk eggehviter (2-3 per 100g havregryn), tilsett en ørliten mengde salt og noen små klunker med eddik (du vil jo ikke at kjeksene skal smake eddik, vil du vel?). Vend inn havregryna i eggehvitene, og fordel de utover på et stekebrett med en skje. Topp med hva du vil, jeg puttet på noen frosne bringebær og drysset litt sukrinmelis over. Stekes på ca 170° til de begynner å bli mørke rundt kanten. Kjeksene vil fortsatt være myke når du tar de ut, men når du avkjøler de på rist vil de bli harde.

Som jeg så vidt har nevnt driver jeg å leser en pocket som heter Sukker og kanel, og hvert kapittel avsluttes med en kakeoppskrift. Er det rart man blir inspirert? Kaker, sjokolade og jakten på en mann… Jeg har spist kjeks og sjokoladekrem, kanskje på tide å lete etter den der mannen snart også da?

Vi får se om han dukker opp i drømmeland. Det er på tide med noen timer på øyet før jobb og trening i morgen. Jeg skal faktisk ha hele 6 PT-kunder, 3 før og 3 etter treningsøkta. Perfekt!

1 tanke på “Back Attack (og søte havrekjeks – weee)

  1. Ryggen din ser veldig bra ut. Det samme gjør armene. Tar jeg feil hvis jeg sier det ser ut som du har mer (større) muskler nå enn før forrige konkurranse? Det er i alle fall fint synes jeg 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s