Kake-karma?

Jeg vet ikke om det er noe som heter det, men hvis det er det, så er jeg sikker på at jeg har det. Etter å ha bakt både krydderkake og havrekjeks på lovlig diettvis, så kom det en pakke fra funksjonellmat dalende ned i postkassen min i dag.

Etter en lang, slitsom og veldig fin dag på jobb ble jeg ekstra glad for å finne en pakke adressert til meg liggende på stuebordet da jeg kom hjem. Jeg er litt usikker på om jeg er spesielt begeistret for innholdet i pakken i skrivende stund… For hvem får ikke lyst til å bake en kake når det er så innmari enkelt? Med kakemixen fulgte det et hefte med 10 inspirerende oppskrifter på hvordan mixen kan pimpes litt. Sjokolademuffins, krydderkake, tekake, sitronkake, banankake, bløtkake, eplekake, bringebærkake, kokoskake, gulrotkake… JA DA!!!

Men jo da, jeg ble glad. Veldig glad, faktisk:) For som det som oftest er med sånne ferdigmixer så har de en ganske god holdbarhetsperiode, og jeg føler meg ganske så trygg på at jeg skal få mulighet til å bake og ikke minst spise en sånn kake før den er foreldet!

Jeg hadde sikkert blitt glad om det var en pakke med prøver på en ny type plastfolie også… På en sånn dag er det ikke mye som skal til for å lyse opp humøret! Du vet det ikke nødvendigvis trenger å bli en spesielt bra dag når du har rukket å tenke «oi, denne dagen blir tøff!» før du egentlig har kommet til bevissthet i det vekkeklokka ringer. Men jeg fikk likevel gjort det jeg hadde planlagt i dag, og det gir meg en veldig god følelse. Treningsøkta gikk også ganske bra. Jeg løp intervaller til en spennende andreomgang med håndballjentene, før jeg trente mage OG gjorde skulderrehaben min! Trente mellom to puljer med flinke PT-kunder, og det gjorde at dagen var over på et lite knips. Nå som det er matbokstid igjen har torsken i dag ikke vært spesielt spennende. Middagen ble et kapittel for seg, for jeg hadde så innmari lyst til å steke brokkolien, og jeg hadde så innmari lyst på sweet chili-sus… Så det ble liksom torsk med potetbåter og stekt brokkoli og gulrot med en så og si kalorifri sweet chili-saus. Det var bare å ta vann, chili, hvitløk, Sukrin+, litt eddik og salt, koke opp og mose, og så tilsette litt fiberhusk. Merkelig kombinasjon, men det gjør ikke så mye når jeg fant ut av den sausen:)

Resten av kvelden skal jeg gjøre så lite som jeg bare klarer! I morgen har jeg et par kunder og en gruppetime på ettermiddagen/kvelden, så da kan jeg sove litt lenger, lage mat for et par dager og i tillegg kose meg med en treningsøkt før jobb.

Ønsker alle sammen en fin tirsdagskveld videre!

2 tanker på “Kake-karma?

  1. Åh for en herlig overraskelse da :):) gleder meg til vi får den på jobb og til jeg kan prøve den 🙂 ser veldig god ut!! Hvor ofte trener du intervaller egentlig??:)

    • Nå prøver jeg å løpe en intervalløkt i uka så lenge kroppen samarbeider, og så kjører jeg litt gerilja cardio og SFP der det passer inn:) Har egentlig ikke noe fast opplegg på det akkurat nå.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s