Kløft er tøft

Jeg lever litt i troen på at man kan få alt – bare ikke alt på en gang… Nå har jeg aldri hatt spesielt store pupper, og med lav fettprosent så er det jo ikke akkurat som de blir så veldig mye større. Det har jeg for så vidt ingen problemer med, de harmonerer jo tross alt med resten av kroppen! Men det er jo fint med litt kløft, så når den «fettkløfta» forsvinner får man heller bygge en muskelkløft!

I dag var det bryst, skuldre og triceps som fikk gjennomgå. En god økt til tross for lite energi i kroppen. Veldig koselig å trene sammen med Christina, så nå krysser jeg bare fingrene for at hun får godkjent overflytting av studiet så hun kommer hjem til Trondheim! Denne frøkna har planer om å konkurrere i BF til våren neste år. Selv om jeg tenker at jeg kommer til å ta en liten pause i vår, så får vi se om jeg klarer å la vær, hehe:)
Dagens økt:

 
Benkpress

 

 

 

 
Brystpress med manualer

 

 

 

 

 

Kabelflyes

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

Upright rows

 

 

 

 


 

 

Sidehev

 

 

 

 

 

Franskpress i supersett med triceps pushdown med tau

 

 

Etter trening er det en ting som gjelder, og det er speltlomper med sjokoladekrem! Proteinpulver (en blanding av dette og dette) med litt vann, og pimpet etter alle kunstens regler. Med litt kaffe og sukrinmelis blir det som kakeglasur, og så kan du få litt karamellsmak hvis du har i Stevia English Toffee og litt Yacon sirup. God nok grunn til å glede seg til morgendagens beinøkt, faktisk! (Om du er en av de få i verden som enda ikke har lagt inn en bestilling hos iHerb, kan du bruke koden QOZ998 og få 5$ rabatt på din første bestilling.)

For dere som lurte på oppskrift på iskaffe så er det disse ingrediensene jeg bruker i en eller annen kombinasjon – jeg tar det alltid på slump. Men rør ut ønsket mengde kaffe i litt kokende vann. Hell over i en blender sammen med kaldt vann, og tilsett det du måtte ønske av smak. Jeg lager den ofte bare med kaffe, sukrinmelis, Stevia English Toffee, Yacon sirup og litt cappucinodryss. Du kan bruke sjokolade-/karamell-/vaniljeproteinpulver, kokosmelk (/-masse), vanlig melk, hakkede mandler, peanøtter (-smør/-mel), banan… Og 5-6 isbiter! Deliiiiiiiicious:D

Det spørs om det kanskje blir en sånn kaffe før beinøkta i morra… Jeg har egentlig høydag, men jeg kjører en moderat dag fordi jeg skal i bryllup på lørdag. Om det blir en vanlig høydag eller frimåltid gjenstår å se, men akkurat nå kjenner jeg at det er meg revnende likegyldig om jeg spiser medbragt mat eller bryllupsmiddag. Jeg trodde ALDRI at jeg kom til å være i stand til å si noe sånt (og i alle fall ikke mene det oppriktig), men jeg skal bare komme i form jeg. Whatever it takes!!!

Første steg på veien vil kanskje være å komme seg i seng… I morgen er det en ny arbeidsdag med nye kunder og nye utfordringer. Her kan dere forresten lese om hva søte Hanne skriver om meg som PT… Koselig:)

Jeg har plass til flere kunder, så om noen er nysgjerrig på å trene med meg som Personlig Trener er det bare å ta kontakt på mail; kristine.nordstad.moen@gmail.com

6 tanker på “Kløft er tøft

  1. Det er vel ikke bare kløfta som er rå, det er hele DAMEN. KokkeKristine: nå har jeg forsøkt dine scones flere ganger, de beste er de som er laget på kesam (synes jeg og gubben) de er fantastisk gode også stekt i gassovnen på hytta. I går forsøkte jeg med på havrekjeksene, NAM god mat for en som kjemper mot kolesterol på høyt nivå. Kjøper kokeboka di jeg altså, det er bare å lage den.. ;D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s