Be-lææææh!

JAAA! Det er en sånn dag… Litt, i alle fall.

Tenk deg at du våkner, og det første du legger merke til er lyden av regn. Ikke sånn sommerregn som høres hyggelig ut, men mer sånn tungt og trist høstregn (som er helt OK – når det er HØST!). Du vet at du skal løpe, og at du hadde tenkt å gjøre det før frokost. Fristende? Ikke akkurat. Det ble ikke så veldig mye bedre da gradestokken viste 10°, men humøret ble litt bedre med en BCAA-shake. Elsker den med kirsebærsmak! Den minner litt om sånn bruspulverdip, og det var noe av det beste jeg visste av godteri:)

Kl 08.02 var jeg ute av døra, og med tanke på at det er midt i august var jeg godt påkledd. Varme løpesokker, øpetights OG SWIX-bukse, superundertrøye, goretexjakke, lue og tykke hansker. Likevel tok det nesten 25 minutter før jeg ble varm… Jeg kjenner også at den løpeturen her kanskje var den siste planlagte, for det var liksom ikke mye vits i. Løp 40 minutter før jeg kom fram til målet, som var Nidar sjokoladefabrikk. Nå var jeg der bare for å si hei til faren min som jobber i vakta der, noe som er veldig koselig, og enda koseligere de gangene han har en sjokolade på lur… Lånte sykkelen hans for å komme meg hjem, og syklet til jobb, jobbet litt, solte meg litt, og syklet tilbake og leverte sykkelen før jeg til slutt kom meg hjem igjen. Sliten og utsultet fikk jeg meg et realt torskemåltid, før jeg og lillesøster dro på en aldri så liten shoppingrunde hvor jeg også fikk hentet min nye kjøkkenmaskin!

Rakk så vidt hjemom før turen gikk til Kaliber og en ny runde med poseringstrening og formsjekk. Vekta var en del av dagens ikke-fullt-så-gode-start, den hadde gått opp igjen i forhold til de siste dagene, men heldigvis litt ned fra sist uke. Runden med målebåndet var en mye hyggeligere affære, og spesielt rundt lårene hadde det krympet ganske mye. Håvard var greit fornøyd, og mener jeg skal ha nok tid til å komme i form. Dietten fortsetter som før, men jeg har tenkt å i alle fall smake på bryllupskaken i morgen.

For jeg skal i bryllup! Jeg skal bruke sminke bruden, og etterpå blir det vielse, middag og fest. Jeg er så lite interessert i å ødelegge den kommende formen, så det blir nok mest matboks på meg i morgen. Har jo skjøvet litt på dietten sånn at det treffer på høydag i morgen, og jeg vet at det er noe av middagen jeg faktisk kan spise også:) Jeg gleder meg også til å ha på den lyseblå prinsessekjolen min igjen, som jeg bare har brukt en gang tidligere da jeg var i bryllup for to år siden. Jeg har ikke prøvd den siden da heller, men jeg tror det går bra siden det er knyting i hele ryggen. Heldigvis er jeg kvitt den «gruppetreningsinstruktørholdningen» jeg hadde da, og så ser nok både ryggen og skuldrene et par hakk bedre ut denne gangen;)

Da sier jeg bare GOD HELG til dere alle! Dere hører nok fra meg igjen på søndag, om ikke annet bare for å beskrive smaken av bryllupskaken, hihihi:)

 

9 tanker på “Be-lææææh!

  1. øøøøøøh – TORSK til frokost?… Her går det i torsk til kvelds hver dag (min mann!), og jeg klarer meg med lukta han fyller huset med da. Takke meg til laks!
    Må være en veldig utfordring med familie ansatt i sjokoladefabrikk – jeg tror jeg hadde trillet da 🙂 hihi. Og – ta et bilde i helprofil med den kjolen da; høres og ser flott ut!

  2. Du er flink Kristine!!
    Er ikke bare bare og leve nogenlunde normalt samtidig som en går på konkurrasediet 🙂
    Laks til frokost høres godt ut!!
    Det står egg og tunfisk på dietten min ti frokost. mmm ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s