På siden av hverdagen…

Først av alt – gratulerer så fantastisk mye til Harald og Linn som ble mann og kone i går!

Det er noen utfordringer som dukker opp på veien til sceneformen, og bryllup må vel sies å være en ekstremutfordring av dimensjoner. Så her gjelder det å bestemme seg på forhånd… Jeg bestemte meg for å spise bra tidlig på dagen, spise middag, og smake på kaken. Det ble kakene. Nødvendig? Absolutt ikke. Dumt? Det gjenstår å se til helgen. Godt? Ja… Men ikke bedre enn at jeg kan konstatere at det ikke er noe jeg savner til daglig. Det dummeste er vel kanskje at jeg ikke klarer å legge meg med «dårlig mat» på toppen, så jeg måtte lage litt havregrøt når jeg kom hjem. Dere vet… Men, gjort er gjort og spist er spist som de sier i Hakkebakkeskogen. Mange visdomsord som kommer derfra skal jeg si dere!

Men nok om meg og mine hva skal jeg si – svake punkter? Nå er dette noe jeg kunne diskutert fram og tilbake i en evighet, men jeg skal spare dere for det og heller gi dere noen bilder fra dagen:)

Jeg hadde fått det ærefulle oppdraget med å sminke dagens prinsesse! Ingen vanskelig oppgave når utgangspunktet er så bra. Selv om vi hadde prøvesminket for halvannen uke siden, så er det likevel ganske skummelt… Er det en dag i livet hvor en jente virkelig skal føle seg vakker, så er det jo den dagen hun gifter seg! Men det gikk veldig bra:)

Vielsen fant sted i hagen til Linn sine foreldre. Værgudene var med oss, det var oppholdsvær og god temperatur. Seremonien var akkurat passe lang, og etterpå ble det servert jordbær og champagne (eller mineralvann).

Jeg ble med det vakre brudeparet på fotograferingen etterpå. Fotografen var selvsagt strålende fornøyd med været på grunn av lyset, og jeg tror det ble utrolig mange bra bilder. Jeg hadde med mobilen, men fikk tatt et ganske fint bilde likevel.

Noen av dere ville se kjolen min…

 

Jeg brukte faktisk finaleskoene mine… Og holdt seg på under hele kvelden!

Middagen var kjempegod, og ikke minst var hele selskapet utrolig hyggelig. Det var avocado og reker til forrett, en gryterett og tapas til hovedrett, og vannbakkels med krem og gele til dessert. Har ikke bilder av maten, men jeg har av kakene…

Noe for en hver smak… Og dessverre ganske mange for min! Det skal dog understrekes at jeg aldri noen gang har skåret så små kakestykker som i går, og at jeg langt fra smakte på alle kakene. Som jeg antakelig ville gjort i en annen setting…

Nå skal jeg faktisk sykle til trening, for jeg har vasket sykkel og skiftet slange i dag! Om den ble så veldig ren? Jeg vet ikke. Den er i alle fall mindre skitten, for noe av det hoppet over på meg… Det er skuldre og mage skal få kjørt seg i dag, og jeg forventer litt kakepump!

So long!

5 tanker på “På siden av hverdagen…

  1. Du så i alle fall bra ut lørdag, satser på at det ikke ble noe stort set back 😀 TUSEN TAKK fine du! Håper du koste deg, det gjorde vi ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s