Cafe Creme

Nam nam! Ny kveldsmatfavoritt kanskje..? Jeg tok meg ikke bryet (eller tiden!) med å fotografere en hvit skål med lysebrun krem, men jeg kan dele min nye oppdagelse med dere. Jeg tror nok dette er gjort før, men siden jeg ikke har prøvd det enda så har vel ikke alle dere gjort det heller?

Sist uke fikk jeg en liten leveranse fra Sverige av mine venninner som var på «Harry-tur» med blant annet Kesella, samme dag som jeg fikk noen prøver på Stevia-dråper fra funksjonellmat.no. Alle disse godsakene har jeg bilde av på den mobilen som er inne på service akkurat nå… (Hva det er med meg og mobiltelefoner og nøkler..? *ups*)

Kesella er omtrent det samme som mager kesam og skyr, kanskje aller mest skyr… Jeg brukte i alle fall kesella, men om du ikke har det så har du sikkert allerede skjønt hva du kan bruke i stedet for;) Jeg rørte ut litt pulverkaffe og Sukrin+ i varmt vann før jeg rørte det inn i kesellaen sammen med ca 5 dråper Stevia Chocolate og 5 dråper Stevia English Toffee. Hvor mye kaffesmak og hvor søtt du liker det er selvfølgelig helt opp til deg, men godt var det i alle fall!

Ellers er det ikke mye nytt og spennende å dele i matveien… Torsk med spinat og poteter er liksom så godt at jeg ikke bruker noe særlig energi på å finne på noe annet de dagene. Til laksen på morgenen blir det gjerne agurk, salat, tomat, stangselleri og andre lite spennende grønnsaker, etter trening blir det gjerne speltlomper med sjokoladekrem, og en eller annen cottage cheese/kesam mix på kvelden…

I morgen er det høydag, og med jobb fra morgen til kveld gjelder det å gjøre det enklest mulig, med mat som smaker nesten like godt oppvarmet som nylaget, eller kalde retter. Jeg liker likevel å variere litt på disse dagene, så jeg planlegger pannekaker med jordbærkrem til frokost, kylling med eplecoleslaw til lunsj, ekstra mange speltlomper med sjokoladekrem etter trening, kylling og søtpotetmos til middag, og «rømmegrøt» til kvelds.

Jeg har planlagt en beinøkt i morgen på grunn av «tilgangen» på mer mat. Siden dagen i dag har vært en skikkelig trøttisdag, så satser jeg på litt mer energi i morgen. Jeg løp intervaller og ble faktisk litt svett også, noe som betyr at dette ikke var siste intervalløkt før konkurransene:) Det ble 2 min x 10, og jeg måtte faktisk løpe på en høyere hastighet enn hva jeg trodde på forhånd. Det er litt tøft psykisk må jeg innrømme, men likevel litt godt for det gjør at jeg føler at jeg fortsatt har litt kondis i behold!

Det at jeg har vært så trøtt lurer jeg på om kan ha med den ekstreme tankevirksomheten som har pågått i dag og gjøre… Jeg har innsett at om jeg skal komme i mål, så må det være tøffere enn det har vært til nå. Jeg må glemme at jeg akkurat nå er så fornøyd med kroppen min som jeg aldri før har vært i hele mitt liv, og tenke at om et par måneder så kan jeg jobbe meg inn dit igjen. Jeg må ikke være så redd for å begynne å føle meg tynn igjen, men heller ha fokus på sceneformen og gleden over å (forhåpentligvis) få se resultatene av den treningsinnsatsen jeg har lagt ned siden mai. Det er mange som snakker om å skifte gir… Jeg skal ikke skifte gir, men gi mer gass og øke turtallet. Det handler jo ikke om å kjøre økonomisk akkurat nå – men om å brenne mest mulig bensin.

 

Så det er vel bare å komme seg i seng, og gjøre seg klar til en ny og spennende dag! Heldigvis får jeg selskap på beinøkta i morgen, og da blir det straks litt mer punch!

2 tanker på “Cafe Creme

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s