Rygg&biceps

Er det ikke utrolig hva en god natts søvn kan gjøre? I morges våknet jeg av meg selv, en time før vekkeklokka ringte. Jeg kunne derfor ligge å dra meg i senga med god samvittighet en liten stund, før jeg sto opp og lagde meg en iskaffe og etterhvert kom meg ut på en liten morgentur.

Jeg fikk både vasket kjøkkengulv og litt klær før jeg dro til ELIXIA på trening med Christina. I dag trente vi omtrent samme økt som sist på rygg og biceps, og jeg ble så glad da hun sa at hun kunne se forskjell fra sist uke til i dag!

Etter nedtrekken kjørte vi på med enarms sittende roing, stående roing med stang og facepull.

Facepull er en øvelse som er kjempefin for å jobbe med bakside skulder, men det er en øvelse jeg gjør med de aller fleste PT-kundene uansett mål. Jeg har en teori på at denne øvelsen et par ganger i uka alene ville redusert sykefraværet som skyldes skulder-og nakkeproblemer med minst 70%. (Teorien min støttes som vanlig av meg selv, og ingen forskningsartikkel. I alle fall ingen som er meg bekjent per dags dato)

Deretter var det klart for biceps. Det er overhode ikke en prioritert muskelgruppe hos meg, men jeg trener den litt likevel i perioder, bare for moro skyld egentlig…

DOBBEL BICEPS FTW!
Litt tull og tøys må det jo være tid til i løpet av treningen. Kanskje jeg bare skal begynne med bygging..?

Eller kanskje ikke…. Men man skal jo ha det gøy på trening, og det er jo helt greit å dra med seg moroa ut i garderoben…

Meg og Miriam, som jobber på ELIXIA Teglgården og skal konkurrere i Athletic Fitness denne høsten. Hun kom å trente samtidig med meg og Christina, og ble med på et aldri så LITE postworkoutmåltid ute på taket av Lade Arena etter endt økt. Man må nyte de soltimene man kan!

Og bare sånn helt på siden… Jeg som trodde jeg var kommet over den verste rosabølgen… Tydeligvis ikke:) Rosa sekk, rosa sko, rosa sminkepung, rosa håndkle, rosa sportstopp, rosa singlet, rosa klokke og rosa matboks. 28 = 14×2… Dobbel fjortis med andre ord!

I dag har jeg vært sånn perfekt støl i beina etter økta i går. Langt i fra sånn «jegklarerikkeågå»-støl, men veldig balansert på fremside og bakside lår samt rumpa hvis jeg kan si det sånn, og det får meg til å føle at økta også var like velbalansert og perfekt.

I morgen er det egentlig SFP-intervaller som står på planen, men jeg tror nok at en runde i trappene i Granåsen gjør samme nytten – spesielt siden det er meldt såpass bra vær! Håper litt av stølheten går over til da, selv om det nok blir like grusomt uansett… Time will show… Jeg tenkte å starte dagen med en InBody-test. Igjen. Jeg hadde egentlig bestemt meg for å vente to uker til siden jeg er litt redd for at det ikke har skjedd så mye… Men jeg tenker som så at om det er gode resultater er det god motivasjon for å fortsette, og hvis resultatene ikke er så bra så gir det vel en liten pekepinn på at det må jobbes enda hardere og mer målrettet de siste *gulp* 45 dagene. 6,5 uke. SHIT!!!

Har du forresten kjøpt deg billetter til Norway Open???

3 tanker på “Rygg&biceps

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s