Fun in the sun

Hvem hadde trodd at en økt i Granåsen kunne være så morsom?

Klart det hjelper på at den er sol og varmt nok til å trene i shorts!

Jeg dro som sagt med lillesøster og kjæresten hennes. Altså var vi en fitnessutøver, en maratonløper (i alle fall halvmaraton) og en junior-verdensmester på ski som skulle trene samme økt. Oppvarmingen var jo et kapittel for seg da vi skulle jogge 15-20 minutter. Jeg turte ikke se på pulsen, for jeg er sikker på at oppvarmingen kvalifiserte til et 20 minutter langt intervalldrag for min del…

Etter oppvarmingen kjørte vi noen løpedriller på parkeringsplassen, dere vet sånn derre høye kneløft, spark i rumpa, stigningsløp og et par til… Deretter kjørte vi på med spretten skigang og hinking på en og en fot i en liten grusbakke ved parkeringsplassen. To av hver må vite, med mål om å komme lenger gang nummer to.

Og så var det trappene… Denne gangen tribunetrappene. Det er 62 trinn for verdensmestere, og 42 for mosjonister. Først en runde spurt, deretter hink på den ene foten, så på den andre foten, og til slutt hopp med samlede bein. Og gjenta…

Det skal være eksplosivt og kraft i hver eneste bevegelse, og etter to lavdager var det ikke veldig mye overskuddsenergi på lur i kroppen min. Men jeg er veldig fornøyd med økta, og følte at jeg klarte å presse meg selv bra!

Shakeren med BCAA fikk lov å være med på økta, bare sånn at ingen muskler finner på å ta kvelden, hehe:) Og så smaker den DIGG!

 

Ingen tvil om at det kommer til å bli en GOD natt i natt:) Jeg skal prøve å legge meg tidlig og komme meg ut på en liten tur før frokost. I morgen er en dag med høyere energiinntak og en økt på bryst og triceps står på agendaen i tillegg til morgencardioen. Og så blir det jo poseringstrening på kvelden da – det hører jo fredager til!

Nå er det dusj og en etterlengtet boks med CottageCheese til kveldsmat… Ganske sykt å tenke på, men i løpet av det siste året har jeg nok spist minst 300 bokser med CC og mager kesam… Jaja.

7 tanker på “Fun in the sun

  1. Woho, den er nok tøff ja! Vi hadde lignende opplegg i Holmenkollen «i min tid»..
    Men at BCAA smaker digg? Mener du det altså? Eller er det annen smak oppi også? Har hørt at aminosyrer oftest smaker metallisk?!

    • Det er sånn kirsebærsmak. Det smaker selvfølgelig ikke kirsebær (det smaker like mye kirsebær som jordbærgodteri smaker jordbær…), men det minner veldig om sånn bruspulverdip vi pleide å spise da vi var små… Og jeg er litt barnslig når det kommer til sånne assosiasjoner, hehe:)

  2. Åååh, sånne treningsøkter er utrolig artige 😛
    Håper og få til moe slikt nå jeg flytter inn til Oslo etter konkurransen 🙂
    Gleder meg som en liten baby til og flytte inn til storbyen, er enklere og menge seg med dere andre i miljøet, er litt ensomt her i Drammen =)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s