God natt!

Akkurat nå har jeg mest lyst til å ta kvelden og krype til sengs, sånn at jeg kan våkne opp til en ny dag i morgen. Jeg sov veldig godt i natt, men natten skulle bare vært så veldig mye lenger… Ja, det er en «sånn» dag. Ikke sulten, ingen cravings, bare litt lite energi, og enda mindre motivasjon etter en InBody-test som så ut akkurat som forventet. Jeg bare visste at jeg ikke burde ta den, men jeg gjorde det jo likevel. Og kanskje, kanskje, så hjelper den litt på motivasjonen til å kjøre klampen i bånn og enda litt lenger enn det… I morgen!

Jeg er støl etter beintreninga på tirsdag (som jeg for så vidt er ganske fornøyd med egentlig), og det kjennes ut som noen har slått meg med balltre på skuldra (noe jeg ikke er like fornøyd med).

Til tross for den manglende piffen, har jeg gjort alt annet enn å ligge på sofaen etter at jeg kom hjem fra jobb. Og det er jeg ganske så fornøyd med! Så får vi se om jeg klarer å gjøre meg selv enda mer fornøyd med å legge ned en god innsats i dagens treningsøkt. Jeg og lillesøster og kjæresten hennes skal angripe trappene i Granåsen… Au au auuuu….Bilde fra sist gang, da jeg ikke visste hva jeg gikk til… Det er like strålende vær i dag, så vi får da vært litt ute om ikke annet. Jeg pakker ned en flaske vann og en shaker med min favoritt-BCAA, og en matboks med torsk og spinat… Hahaha!

2 tanker på “God natt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s