Keep on fighting!

I dag har jeg hatt premiere på RAW, høstens gruppetimenyhet i ELIXIA. Det er en intervalltime basert på øvelser fra kampsport, og det passer meg utmerket akkurat nå. Keep on fighting… For det er jo det jeg holder på led – jeg kjemper en kamp mot naturkreftene. Å få det, unnskyld måten jeg velger å uttrykke meg på, jævla fettet til å slippe er som å prøve og stoppe et vulkanutbrudd fra en overaktiv vulkan og et jordskjelv på en gang… Den siste resten av sunn fornuft tilsier at det er på tide og stoppe… Men nå må jeg vente å se om denne ekstremdietten får fart på sakene. Jeg stopper ikke før jeg ha prøvd alt. Desperat? Ja. Men samtidig er læringsutbyttet så utrolig stort, så da er det liksom verdt det!

Jeg hadde jo satt meg som mål å overleve disse 4 dagene med et samlet energiinntak på størrelse med en hotellfrokost (i alle fall min hotellfrokost), men det går jo faktisk ganske bra. I dag gikk jeg en time før frokost, jeg trente bein og hadde i tillegg litt ekstra og gi på RAW-timen. Energien må jo komme fra et sted… Jeg satser på at den kommer fra det «overflødige» fettet.

Nå er det bare en dag igjen før det antakelig venter en hyggelig oppkarbing, og alt av mat er ferdig laget og plassert i sine respektive rosa matbokser. Jeg dytter mesteparten av maten rundt trening, jeg synes det fungerer veldig bra mentalt i tillegg til at det er smart i forhold til restitusjonen.

image

Etter å ha «torsket» litt ganske lenge gikk jeg for sei i dag. Ovnsbakt med karri, paprikapulver, hvitløkspulver, persille og litt urtesalt var utrolig godt! Så godt at jeg kjører reprise i morgen:-)

image

Det ble ganske fresht med rødt og grønt og gult krydder også, og det er jo litt ekstra hyggelig å spise når maten ser innbydende ut, er dere ikke enig?

Ellers har jeg vært ekstremt flink til å legge meg tidlig de siste dagene, og i kveld blir intet unntak. I morgen er en lang dag på jobb, men jeg skal ha en BRA økt på rygg og biceps i tillegg til enda en RAW-time. Onsdag blir det antakelig intervall, før bein og rygg får en ny runde i tillegg til skuldre allerede på torsdag for å være varme før behandlingen hos Tonje. Hele ukeplanen skal jeg få lagt ut i morgen, jeg glemte nemlig laderen til PC’en på jobb…

Har du hatt en fin start på uka?

1 tanke på “Keep on fighting!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s