Trallallaaaa:)

Og hvorfor så glad? Jo – fordi jeg vet at jeg overlever denne dagen også. Helt uten problemer! Nå har jeg akkurat bikket innpå en kopp kaffe og kost meg med et Pink Lady-eple (som smaker enda bedre skåret i båter) og er klar for en økt på rygg og biceps. Enda så lite næring som finnes i denne kroppen akkurat nå, så har jeg på følelsen at dette også blir en bra økt. Jeg skal i alle fall gjøre mitt beste – på hver eneste repetisjon – på hvert eneste sett!

  

Her er forresten denne ukens treningsplan:

Jeg har igjen to PT-kunder og en gruppetime før jeg tar kvelden, og når jeg våkner i morgen er det forhåpentligvis tid for litt påfyll igjen… Jeg tok en tur på vekta i dag og ble gledelig overrasket over å ha mistet like mye vekt på 4 dager som på 4 uker. Jeg gjør hva som helst nå – så lenge det fungerer og får meg i SCENEFORM!!!

Men nå er det på tide å blande en BCAA-shake, komme seg opp trappa og kjøre på med litt real ryggtrening. (Skulle ønske du var her Christina!)

Ha en super tirsdag 😀

9 tanker på “Trallallaaaa:)

 1. Hei.
  Jeg lurer på en ting. Første gang du gikk på diett og fettet begynte å slippe. Hvor land tid gikk du da før det begynte å skje ting videre fra d punktet? Hvis du husker da?
  Jeg har et prosjekt på gang og er i «dvask og slapp fasen». Jeg syns det går sååå sakte og vil så gjerne forbii dette stadiet. Man ser ikke spes fresh ut når fettet slipper syns jeg. Er der at jeg sliter litt med motivasjonen, men har jo ikke lyst til å gi meg nå. Nå skal ikke jeg i noen konkurranse bare så d er sagt:) kun mest for å se sunn og fit ut.
  Håper på svar!:)

  Lykke til i høst! Heier på deg!!

  • Godt å høre;) Vet du, det husker jeg faktisk ikke… Ser bare at det tok 5-6 uker etter diettfri på 2 uker i desember før jeg responderte noe særlig på dietten igjen. Nå vet jeg ikke hva du gjør/har gjort for å komme dit du er, men uansett så må du ikke miste motivasjonen! Det er dessverre sånn at når du føler deg på ditt verste – det er gjerne da de store tingene skjer! Vil du ha mer svar får du nesten sende meg en mail og utdype litt mer;)

   Ha en fin dag!!

 2. Herlig innstilling på deg! Og gratulerer med superresultater!! Uansett, jeg var aldri i tviiiiiiiiil jeg, skjønner du om fremgangen:-) Hihi, men sikkert ekstra motiverende å se forandringer i full fart på vekta! Og du, jeg ser muligens et potensielt beintrenings møte på torsdag! Kanskje vi hopper på hverandre da 😀 Ha en flott onsdag!

 3. Først: Gratulerer med knall resultater! Virkelig inspirerende å lese om. Så har jeg et spørsmål… Hvordan motiverer du deg de dagene du ikke føler for å gi ALT?! Har du ikke sånne dager kanskje?? 🙂 Jeg har de litt for ofte føler jeg. Ellers; SUPER BLOGG!!!!

  • Tusen takk:) Hehe, det er klart jeg har sånne dager, i alle fall nå for tiden! Men det er da det er så fint å ha et mål å jobbe mot. Er målet viktig for deg, så kan man hente fram ganske mye motivasjon der! 5 sett med tunge knebøy er ikke noe jeg gleeeder meg til, så før siste sett ser jeg ofte for meg lineup bakfra og at rumpa mi er den BESTE – og den må jobbes for! Og da går det siste settet ganske lett også;)

  • Delmål bør lages ut fra hovedmålet. De er jo der for å se at man er på rett vei:) Om jeg vil klare 150 kg i markløft, så må jeg nesten klare 130, før jeg klarer 140, og til slutt 150. Hvis jeg vil klare 150 i september 2013, så bør jeg for eksempel klare 140 i juli og 130 i desember… Vet ikke om du ble noe klokere..?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s