Utamæsjælopplevelse

Nå dere, nå skjer det saker og ting! Natt til i går sov jeg veldig dårlig, men jeg sov nok til å gjennomgå en aldri så liten forvandling. I går morges var det nemlig ikke min egen kropp jeg våknet i…

Vekta hadde droppet 1, 4 kg siden fredag, og så lett har jeg ikke vært siden starten av mai tror jeg. Det var riktignok mindre mat og vann i systemet, men likevel… Ansiktet har forandret seg, det er ubehagelig å sitte og nå er det like før jeg kjenner strukturen på litt fler steder på knoklene enn det jeg har gjort de siste månedene. Ja da, jeg har trua! Det var godt, men samtidig slitsomt, med en liten karboload i går. Ris, poteter og epler i relativt store mengder, og enda større mengder VANN! 1 gram karbo binder 3 gram vann, så i går kveld hadde jeg «lagt på meg» nesten 4 kg i løpet av dagen:)

Lettere vekt og karb i kroppen gjorde gårsdagens intervalløkt til den beste på mange uker. Løp 25 drag 45/15, med høy puls samtidig som jeg svetta allerede på oppvarminga. Kroppen FUNGERER! Fornøyd? O je!

I dag har vært en ganske energiløs dag, så heldigvis har jeg hatt mye å glede meg over.

SPONSORPAKKE FRA PROTEINFABRIKKEN

image

image

image

Jeg skal lage et eget innlegg om kosttilskuddet jeg bruker ganske snart;)

I tillegg fikk jeg en veldig hyggelig melding fra Tina, som har ordnet med sponsing av hår til konkurransene! Gleder meg faktisk til å langt hår igjen, selv om det bare er for en liten stund:)

Jeg hadde dagens siste PT-time på Teglgården i dag, og trente litt før jeg skulle på behandling hos Tonje. Det ble ikke de helt store greiene sånn treningsmessig (og det var vel heller ikke planen)… Men jeg fikk i alle fall vært litt sammen med min fine lillebror som fortsatt humper rundt på krykker stakkar.

image

Behandlingen hos Tonje gjorde godt, men det var til tider ganske grusomt. En ny runde under klypa hennes venter neste uke, og det blir vel ikke noe mer behagelig kjenner jeg Tonje rett! Er det en ting som er sikkert så er det at om jeg ikke sovner med en gang hodet treffer puta i kveld, da sovner jeg aldri!

Jeg og Sondre (lillebror) har spist pannekaker, drukket te og sett DL på TV. Ble ikke mye DL-deltakelse på han denne sesongen gitt! Satser på at han snart blir friskmeldt og kommer i sitt livs beste form til neste sommer;)

I morgen er det fredag og helg. Dropper veiingen fram til mandag, men det blir formsjekk med Håvard og poseringstrening med jentene på Kaliber. Ellers har jeg ingen andre planer enn å overleve denne helgen. På lørdag er det søren meg bare 5 uker igjen til Norway Open. 5 uker! Det blir så BRA! Har DU kjøpt billett???

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s