ups’n’downs

Det som får meg gjennom tunge dager, som i går, er vissheten om at en sånn dag stort sett kommer alene. Og ganske riktig! Etter en god natts sammenhengende søvn tror jeg faktisk at jeg våknet med et smil om munnen. Og om det ikke var på plass da jeg våknet, tok det i alle fall ikke mange sekundene før det var på plass! Energy – welcome back:)

Jeg var faktisk litt spent på om jeg kom til å sovne under kinobesøket i går, men et par timer med Thor Heyerdahl i et meget behagelig kinosete ga mer energi og jeg følte meg ganske opplagt på veien hjem. I dag har jeg heldigvis ingen avtaler, men jeg skal trene skuldre og mage i ettermiddag. Og så sitter jeg faktisk her med superundertøyet på og skal ut og gå… En liten tur bare, helt uplanlagt, men fordi jeg har lyst!

Jeg merker jo at bloggingen (som ALT annet med meg akkurat nå) går litt tregere, så jeg har opprettet en Twitter-konto som jeg håper kan «avlaste» meg litt med små oppdateringer. Bloggen er noe jeg koser meg med, og det skal det fortsette å være! Du kan enten følge meg der (missmowmow, så klart), eller se de siste oppdateringene til høyre på siden her.

Og i går kveld fant jeg fram den gamle notatboka fra i vår, hvor jeg skrev opp vekt og mål fra uke til uke, på samme måte som jeg gjør nå. De siste ukene var de notatene riktignok ganske mangelfulle, men 5 uker før første konkurranse var alle tall på plass. Og vet dere hva, eller? De er faktisk ganske like de tallene som er nå! Og med tanke på at jeg har bygd litt, så tror jeg faktisk at jeg ligger greit an. Jeg vet at jeg ikke var i panserform i Fredrikstad, men nå kjører jeg litt hardere, så jeg kommer i mål for pokker!!!

Men nå skal jeg komme meg ut! Headset: PÅ! Klar – ferdig – GÅ!

Ønsker alle en super søndag så lenge!

1 tanke på “ups’n’downs

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s