HVOR???

Som dere ble «advart» om her om dagen, så har døgnet hatt litt for få timer i det siste til at jeg har kunnet blogge side opp og side ned. Jeg tror fettprosenten har sunket litt, for det merkes at det går litt saktere oppi topplokket. Om jeg prøver å tenke på for mye på en gang – ja, da blir det flykræsj!

Med min fantastiske mobiltelefon og alle disse morsomme app’ene er det selvfølgelig ikke noe problem å holde verden (les: mine trofaste følgere, familie og venner) oppdatert. Men HVOR? Nå har jeg bloggen, som jeg bruker hvis jeg skal poste mange ting. Så har jeg instagram, hvor jeg i løpet av noen uker har postet hele to bilder. Så har jeg facebook, både min private side og «fansiden«. Og nå har jeg i tillegg skaffet meg en konto på Twitter. Noen som har latt seg spise opp av sosiale media..? Ikke helt. Enda.

For HVOR skal jeg oppdatere? Skal jeg laste opp bilder både i instagram og på facebook? Kan jeg gjøre det først, og så poste de i bloggen etterpå? Er det kjedelig å blogge om noe som jeg allerede har gitt en kort update om på Twitter? Hvor mye er for mye? Kan det bli for mye?

 

Her vil jeg VELDIG gjerne at dere kommer med noen ønsker. For jeg vet jo at alle ikke er på alle steder… Twitter-opdateringene ser du forresten i den høyre kolonnen her på bloggen, men du kan jo gjerne følge meg om du har en egen konto:) Noe av det verste jeg vet selv er nemlig bloggere som bare poster et bilde av en tallerken havregrøt med proteinpulver og kalorifri sjokoladesaus som smaker død, og skriver at det var godt med frokost 3 dager i uka. What’s the point… Jeg liker å blogge, og hadde det ikke vært for at det gir meg noe, så hadde jeg aldri i verden giddet å bruke så mye tid på det som jeg faktisk gjør. Men så kunne jeg like gjerne skrevet en dagbok også da, hvis jeg var totalt uinteressert i hva leserne vil ha. For jeg gjør jo det:) Så dere må bare bli litt flinkere til å fortelle meg hva dere vil ha, og hvor dere vil ha det!

Klistrer inn ukens treningsplan med det samme jeg er i gang
Intervallene i går gikk som en drøm! Best å ta de på starten av en høydag, for da er jeg relativt lett i kroppen (fint for oksygenopptaket) og kan spise litt ekstra karbohydrater til frokost. I morgen skal jeg svømme litt før jeg skal på ny behandling hos Tonje, og det blir godt! På fredag ettermiddag setter jeg meg på flyet til Bergen, og er litt usikker på hvordan det blir på lørdag. Kanskje morgencardio, kanskje intervaller på ELIXIA… Vi får se hva vertinnen eventuelt vil være med på;) Søndag håper jeg å få testet ut det nye idrettssenteret på Haakonsvern, hvor jeg jobbet for noe sånt som 8 år siden…

Men nå må jeg bare hive meg rundt og etterhvert komme meg på jobb!

Husk nå å fortelle meg hvordan jeg på best måte kan holde dere oppdatert utenfor bloggen de siste 5 (faktisk snart 4 1/2) ukene som er igjen! Det er en kjempespennende tid framover, jeg føler meg trygg på at jeg rekker og komme i form, og er klar for å ROCKE SCENEN!!!

10 tanker på “HVOR???

 1. Aldri for mye av det gode 😀 Jeg synes det er kjempegøy med både bilder av mat og form – dvs akkurat det du legger ut allerede 😉 Tirsdagklem fra ei som gleder seg til å se deg på scenen!

 2. Instagram bruker jeg for å komme med kjappe små updates. For min del er det bilder av mat, tur, blomster, små hverdagsøyeblikk og eller ting som jeg har lyst å legge ut. Man når ut til folk på en litt annen måte. Som en slags mikroblogg som folk rekker å lese selv om de har det travelt. Bloggen min og Facebook oppdaterer jeg når jeg har litt mer tid, og det blir gjerne mer planlagt. Instagram er spontant 🙂
  Ellers gleder jeg meg til å følge innspurten nå. Stå på, du er flink 🙂

 3. Jeg syns du skal prioritere bloggen, ikke alle som har alle andre verdens sosiale medier vi kan følge deg på 😉 Jeg lover å bli flinkere til å kommentere dersom du fortsetter med blogging i kjent stil. Syns spesielt videoene dine er kjekke å se på 🙂
  Et lite spm: På en av de siste videoene dine der du trener fremside og bakside med annenhver øvelse, tar du upright row med rett stang og løfter den ikke så høyt som jeg har sett mange andre gjøre (opp til haken). Jeg lurer på om du fokuserer mer på lats ved å gjøre det på denne måten?

  Takk for en super blogg, og alt du deler av hverdagen din 🙂

  • Tusen takk for tilbakemeldingen. Jeg skal absolutt prioritere bloggen, men de dagene jeg omtrent ikke sitter på rumpa så er det litt vanskelig uansett hvor mye jeg vil! Derfor tenker jeg at litt er bedre enn ingenting:)

   Et bredt grep tar mer på skuldrene, og er mer skånsom for skulderleddet som jeg som kjent har slitt litt med…

 4. Blogg og instagram/facebook. Du kan oppdatere Instagram og Facebook samtidig, da Instagram sender bilder til Facebook automatisk. Og da er det enkelt aa poste dem i bloggen etterpaa, da de allerede vil vaere uploada online 🙂 Fint aa faa bilder via instagram men lese mer detalj paa bloggen naar du har tid!

 5. Ja, det skal gå an å få instagram på fansiden. Bare gå inn på innstillinger, så sharing settings – facebook, og så post to. Da skal du finne fansiden der (:
  Også kan du jo sende tweetene rett til fansiden også – og da oppdaterer du alt på en gang!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s