Mer enn bare fitness…

Jeg ble tilbudt ny jobb i dag – som make up-artist hos FANTASTISKE MAC!!!

Alt har bare gått kjempefort… Jeg sendte inn søknad torsdag morgen, og siden da har jeg vært på to intervjuer, praktisk prøve, blitt tilbudt jobb og TAKKET JA!

Det er bare helt utrolig superfantastisk, og jeg er veldig glad og ikke minst stolt! Det er jo «hundre» år siden jeg tok utdannelsen min, jeg har kun gjort noen få småting på hobbybasis siden den gang, og jeg tenkte først at det ikke var noen vits i å søke…

Av den sminken jeg selv bruker i dag, så er mesteparten av det fra MAC – fordi jeg elsker det! Og jeg elsker det, fordi produktene er kjempegode å jobbe med, fargene er fine (og mange!), og bare alt med MAC appellerer veldig til meg. Jeg eeer sååå glaaad!!! (Har jeg kanskje sagt det allerede..?) For meg, så er MAC top of the tops innen make up, så når jeg nå, skal jeg si endelig, skal jobbe med det, så kunne det ikke vært bedre:)

Jeg skal fortsette som PT også, så å få lov å gjøre to ting som jeg digger så mye… Akkurat nå føler jeg meg bare veldig heldig!

Det siste året, hvor jeg har levd i en liten fitnessboble med trening og diett, så har det å jobbe med trening og kosthold i tillegg gjort at det ikke har vært rom for så veeeldig mye annet. Nå gleder jeg meg til å gjøre litt nye ting i tillegg, få nye impulser og videreutvikle meg. I høst er det faktisk 10 år siden jeg tok mitt første instruktørkurs, og siden da har jeg jo vært i bransjen.

Litt fitness-prat til slutt må vel til uansett… Jeg fikk til en god økt på bein i dag, med god kontakt på de øvelsene jeg kjørte. Jeg trente faktisk både knebøy og gående utfall i dag! Ikke så tungt, men de øvelsene er ganske fryktelige nå for tida. Det var også ganske fryktelig å ha RAW-timen, for å gjøre sit-ups på gulvet uten polstring på halebeinet var bokstavelig talt painintheass… Og sånn blir det vel i noen uker til!

I morgen skal jeg svømme litt sammen med lillebror, før jeg skal en ny runde under klypa til Tonje. Sist runde gjorde underverker, så selv om jeg vet det kommer til å gjøre vondt så gleder jeg meg!

Nå skal jeg etterhvert komme meg i seng, etter en litt provisorisk feiring av ny jobb. Det ble ikke akkurat champis og jordbær, men Mozell Light med noen frosne bringebær oppi. Siden jeg fortsatt ikke har drukket noe brus siden fredag for halvannen uke siden (nei, ikke en gang på kino!), så smakte det litt ekstra godt i dag!

Gjett om jeg kommer til å sovne med verdens største smil om munnen i dag… Jeg er så glad (igjen)!

(Gratulasjoner mottas med takk i kommentarfeltet;)

20 tanker på “Mer enn bare fitness…

  1. Gratulerer Kristine!!! Utrolig kult, Mac er jo bare fantastisk;) Fargeprøvene er inne så når du har sjans skal vi ordne hår til deg. Flink jente!! 🙂

  2. Gratulerer med ny jobb:)
    Oppdatering på både trening og sminke høres ut som en fantastisk kombo! Gleder meg til å følge med.
    Hvor får man kjøpt Mac?

  3. Gratulerer så mye! Kjempespennende, og jeg er misunnelig!! Elsker MAC sminken, så enkelte sminketips utover tas gjerne imot 😀

  4. Gratulerer så mye med ny jobb!! Det blir sikkert kjempespennende! Har en god veninne som er utdannet makeup artist, så jeg har skjønt at det ikke akkurat er flust med jobber på det området! Gleder meg til å lese litt mer om den siden av livet ditt på bloggen etterhvert 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s