Puff!

Jeg snakker ikke om «Puff – the magic dragon», men om et magisk lite ettertreningsmåltid (husk at jeg er på konkurransediett og at alt er relativt…)!

image

Plasma Whey fra Ironcore Nutrition (Proteinfabrikken) er litt mer sticky i konsistensen enn vanlig Whey, og blandet med litt vann limer de den puffa risen fint sammen. Det blir som en risbolle som kan spises med skje (igjen – alt er relativt!). Risboller er sweet memories, og jeg synes det hører hjemme i en hver (barne)bursdag!

Jeg har akkurat spist en bolle etter dagens økt på rygg og biceps. Den ble helt OK, hverken mer eller mindre. Jeg føler at jeg trener bedre nå enn hva jeg gjorde før konkurransene i vår, og det er jeg veldig fornøyd med!

Nå gjenstår det bare en PT-kunde før jeg avslutter arbeidsdagen. Siden jeg har jobbet 3 kvelder kjenner jeg det  skal bli godt å komme seg hjem litt tidligere i dag. I kveld blir det formsjekk siden jeg skal til Bergen i helgen. Jeg vet jeg har gått litt ned i vekt, så det blir spennende å se hva «sjefen sjøl» har å si. Jeg må jobbe litt i kveld i tillegg til å pakke, men kanskje, kaaanskje, får jeg oppdatert på hvordan jeg ligger an bare 30 dager før Norway Open… Det er så snart det!

Ønsker dere en fin ettermiddag så lenge:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s