To litte time – waaay to much to do!

Men det er jo sånn jeg liker det:) Akkurat nå vil det bare gå litt utover bloggingen… JA – jeg er dausliten, men jeg beveger meg fortsatt for egen maskin. I helgen har jeg vært på besøk hos Nina som bor på Askøy utenfor Bergen, og bare hatt det helt supert!

imageLørdag dro vi til Haakonsvern hvor Nina jobber, og jeg fikk løpt en intervalløkt inne på det nye militære treningsanlegget. Sinnssykt gode møller, og hele bygget var i grunnen veldig stilig! I alle fall noe helt annet enn det nedslitte idrettsbygget jeg jobbet ved for 7 år siden… Etter treningen tok vi en tur inn til byen. Jeg fikk kjøpt meg et par svarte topper jeg kan bruke på jobb, jeg fikk kjøpt fersk sei fra fisketorget, og vi fikk tatt en god kopp kaffe på Dromedar – som er en av de tingene jeg har opphevet til «luksus» i denne innspurten av dietten.

imageLørdag var også en høykarbdag. Det betyr ganske mye ekstra mat, og en fruktsalat med mager vaniljekesam (snakker om å skeie ut!!!) smakte som forventet veldig godt. Det er klart at litt mandler, sjokolade og vaniljeis hadde gjort susen, men den tid kommer snart!

image

imageJeg skulle bare ønske jeg merket noe til de ekstra karbisene på søndag. I did NOT. Fikk likevel kjørt en ekspressøkt på skuldre og mage, før vi tok turen til Herdla og «kom-deg-ut-dagen». 4 timer i frisk luft var deilig!

Var likevel helt skutt da jeg kom hjem til Trondheim i går kveld. Da var det rett i seng…

I dag har jeg vært på jobb fra tidlig til sent, med en liten pause inn til byen for å snakke med Tina på Headmasters som skal gjøre håret mitt til konkurransene. Jeg har også takket ja til å gjøre make up på de bildene hun skal konkurrere med til «Årets Frisør», og det blir kult!

Jeg starter opplæring på MAC allerede nå på onsdag – så jeg skal si dere det går unna i svingene her! Oppi alt dette fortsetter jeg jo med PT-kundene mine, jeg skal klare å trene litt selv, lage mat, spise litt og ikke minst sove (som står høyest på prioriteringslista av alt akkurat nå!). Og så er det alle de andre tingene da, som ikke gjør seg selv men som må gjøres og som tar litt tid uansett hvor effektiv man er. Klesvask, husvask, handling… Og arrangering av reunion med videregående denne helgen…

Bortsett fra klesvask, husvask og handling, så er resten ting som gleder meg, som jeg gjør fordi jeg liker det, og som (enda så rart det kanskje høres ut) gir mer energi enn det tar.

Men nå er jeg på overtid – senga kaller!

2 tanker på “To litte time – waaay to much to do!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s