Se mulighetene!

Denne uka er en liten kabal å få til og gå opp. Jobb, ny jobb, arrangering av reunion… I tillegg regner det, og jeg sykler. (Jeg har for så vidt ikke noe problemer med det, men når jeg plutselig har en jobb hvor jeg helst skal se litt fin ut, så er ikke nedoverbakke på sykkel i regnvær verdens beste partytriks!). I tillegg skal jeg helst få trent litt, sovet nok – og rekke å spise opp den sårt trengte maten min.

Men jeg klager ikke. Jeg liker PT-jobben min, og jeg gleder meg til å møte kundene. Jeg er kjempespent på den nye jobben hos MAC, og gleder meg minst like mye til å starte der! I tillegg er arrangering av reunion noe jeg gjør sammen med mine beste venninner (som skal ha supercred for å ha gjort myyye mer enn meg!), og det blir også gøy! Jeg blir nok ikke den som henger i taklampa på slutten av festen, men det er ikke noe jeg vil gå glipp av bare fordi jeg er på diett!

Ukens utfordring blir derfor å få puttet inn treningen der det passer. Nå er det vel egentlig sånn at det burde vært omvendt nå i disse siste ukene. Men hallo – selv om dette krever tankesett og viljestyrke som en hvilken som helst annen toppidrettsutøver, så er jeg kun en amatør som må jobbe for å leve som resten av verden! I perioder som dette er det ekstra viktig å ha en plan, for da er sjansen for at treningen blir gjennomført ufattelig mye større!

Her er min planlagte uke:
Dagens matpakker er ferdiglaget, og i dag er det sei på menyen! Ikke fra fisketorget, men fra Coop Obs! Jeg synes faktisk de ferskpakkede filetene du får kjøpt der er veldig fine.
Godt krydret, for å sette en liten piff på dagen:) Det er ikke mye spennende som kokkeleres på dette kjøkkenet nå for tiden. Færrest mulig ingredienser, kortest mulig tillagingstid. Akkurat så godt at jeg nyter maten, men ikke så godt at jeg blir sur om jeg må spise fort på grunn av dårlig tid. Men bare vent, dere, om en måneds tid!

Jeg har nemlig masse fine ideer oppi hodet, som jeg gleder meg til å teste!

Den som bokstavelig talt venter på noe godt

 

4 tanker på “Se mulighetene!

    • Jeg har vel vært hormonforstyrret i et år… Så hva er normalt?? Jeg føler likevel at jeg har det bedre nå enn på sist diett, og det er vel bra? Usikker på fett%, men har tenkt å ta en test i morgen tidlig… Hvis jeg tør!

  1. Merker du stor forskjell fra å trene på lite mat vs. mye/nok??
    Jeg har lagt i underskudd nå en periode, og jeg FRYSER så hiimla mye.. Selv når jeg trener.. og svette er virkelig mangelvare dersom jeg ikke løper gerilja kardio eller lignende.. Føler også at jeg ikke klarer å presse meg NOK, selv om jeg etter økten følte at jeg hadde mer å gi!! Skikkelig irriterende!! Hehe..

    • Det er som natt og dag! Aldri i livet om jeg hadde giddet å leve på så lite kalorier om det ikke var konkurransediett. Mai var en fantastisk måned hvor jeg følte at jeg var meg selv igjen. Det gjør jeg ikke nå… Får noen kulderush av og til, men fryser ikke så veldig mye. Svetter når jeg løper, men ikke noe særlig på styrketreninga…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s