Det ååårner sej!

I dag har jeg tatt en telefon til min områdesjef i Heimevernet. Som de fleste vet drar jeg på HV-øvelse morgenen etter Norway Open, og reiser direkte fra øvelsen til Oslo for å konkurrere i NM helgen etter. Ikke optimalt, spesielt ikke med tanke på at de to siste nettene av øvelsen skal tilbringes ute i felten… Men nå har jeg fått fritak fra teltlivets utfordringer, og får tilpasset tjenesten litt i forhold til min helsetilstand. *puh*

I går kveld hadde jeg formsjekk med Håvard, og det gikk bra. Han mener at jeg egentlig er i ganske god form, at jeg har blitt tightere og at det antakelig ikke er så veldig mye mer som skal til. 19 dager igjen… Det kan skje mye på 19 dager! Det ser i alle fall ikke ut til at den berømte havregrøten ga noen varige men, bortsett fra en veldig god økt på skuldre i går. Når blodåra på skuldra vises gjennom t-skjorta, og jeg som ikke svetter noe særlig om dagen blir svett av å trene skuldre – ja, da ser det ut til at energien i alle fall havnet på riktig sted! Nå utsetter jeg høydagen til torsdag, da skal jeg kjøre kun sei, kylling og ris hele dagen og se hva som skjer på trening på ettermiddagen. Det er jo nå den virkelige moroa starter – woop woop!

Jeg tror ikke jeg brukte opp all havregrøten i går, for jeg hadde en fin treningsøkt i dag også. Frontbøy, nordic hamstrings (som er verdens beste for bakside lår) og glute kickback i smith på bein, og pull-ups, enarms kabelroing og pulldown på rygg. Det er ganske mange kilo siden jeg sist kjørte pull-ups, så det var jo litt gøy:) Tror jeg skal begynne å trene det igjen når jeg er ferdig med konkurransene… Motivasjon til ikke å legge på seg like mye som sist også det;)

Denne uka er ganske hektisk! Jeg skal jobbe fulle dager på MAC fra onsdag til og med lørdag, i tillegg til at jeg prøver å ta meg av PT-kundene mine så godt det lar seg gjøre. Fredag skal jeg eeendelig få langt hår igjen, så jeg har gjort avtale med lillebror om et morgenbad, og at han kan kjøre meg til jobb etterpå. For selv om det er travelt, så får jeg trent det som trengs. Ukens treningsplan ser sånn ut:

 

Og med det tar jeg kvelden, sånn at jeg har litt å gi i morgen. Både til PT-kundene, på min egen trening og på gruppetimen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s