Vektøkning

Noen dager er nesten litt for gode til å være sanne! Dagen i dag var ukens maratondag, og det har seriøst gått i ett hele dagen! Jeg startet med en PT-time, fortsatte med egentrening, deretter 6 PT-timer med et par korte matpauser innimellom, og en gruppetime helt til slutt. Jeg skal ikke si at jeg har gruet meg til denne dagen, men en så lang dag uten noe særlig tid til å hente seg inn dersom det er behov for det er alltid like spennende så langt ut i dietten…

Og når vi snakker om vektøkning, er det ikke min vekt vi snakker om! Jeg håper i alle fall ikke det… Men treningsøkta i dag ble faktisk utrolig bra! Nå har jeg egentlig bare fokus på å klare like mye som den foregående uka når det kommer til vekter og antall repetisjoner, men av en eller annen uforklarlig grunn så føltes alt så lett i dag! Jeg økte i forhold til sist uke uten problemer både i benkpress og skråbenk med manualer, og ikke minst på dips. Jeg har aldri prøvd med 15 kg i beltet før, men det gikk supersmooth! Jeg lover at jeg dipser med minst 20 kg på trening i løpet av året:) Kanskje var det dagens søte og energiske treningskompanjong som spredte litt ekstra power rundt seg? Eller er det bare konkurransegnisten som er tent for fullt? Hvem vet…

Spesielt gøy var det fordi jeg før økta kom på at jeg hadde glemt og glede meg til å trene i dag, fordi jeg er så spent på «karbeøkta» som venter på torsdag. Jeg pleier som regel å ha tenkt en del på den forestående økta før jeg starter, men de tankene var mangelvare denne gangen. Det kunne fort resultert i en katastrofeøkt, men det ble stikk motsatt og det reddet nok resten av dagen!

Dagen ble jo ikke noe verre av at jeg fikk gullmedalje av en PT-kunde heller da! Jeg synes det var så koselig, så jeg gikk like gjerne  med den hengende rundt halseb på resten av timene jeg hadde i dag. Det er sånne små ting som gjør at lange dager på jobb er så sinnssykt verdt det! Jeg stortrives i PT-jobben, og den jobben sammen med min nye jobb som make up-artist hos MAC gjør at jeg føler meg veldig heldig! Jeg blir kanskje ikke så veldig rik, men jeg har det i alle fall gøy på jobb hver eneste dag:)

 

Nå er det snart sengetid og opplading til nok en lang dag i morgen. Først MAC, deretter 2 PT-kunder og til slutt en økt med intervaller på mølla. Under 3 uker igjen til konkurranse, og jeg har fortsatt lyst til å løpe… Det føles faktisk utrolig bra!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s