*smask*

image

Nå ser jeg snart på meg selv som en ekte blogger, siden jeg har postet «jeg-tar-bilde-av-meg-selv-i-speilet-med-mobilen»-bilder i to innlegg på rad…

Det er ikke så fryktelig mye annet å legge ut bilder av nemlig. Jeg er knapt nok i nærheten av mobilen om dagen, og langt mindre i nærheten av et kamera. Jeg løper (eller sykler…) hit og dit, drar hjemmefra rett etter frokost og er hjemme igjen til kveldsmaten – så vidt! Maten er ekstremt lite forseggjort, og består stort sett av fisk, grønnsaker og ris eller potet, med en eller annen (til tider halvspennende) selvkomponert kryddermiks. Jeg har ikke tatt solarium på evigheter, og kombinert med et fryktelig smalt speil og ekstremt dårlig lys kommer ikke den kommende formen helt til sin rett gjennom linsa. Dere skal med andre ord slippe å se bilder av hverken flykrasjete fiskeretter i rosa matbokser eller partier av naken hud som i verste fall kan forårsake snøblindhet! Jeg må jo sørge for at dere har synet i behold og får lest bloggen min;)

I går jobbet jeg på MAC hele dagen, dro rett til ELIXIA for et par PT-kunder og litt egentrening. Jeg imponerte meg selv med nok en godkjent intervalløkt med 25 drag på 45/15, og jeg er superfornøyd! Med litt i overkant av 2 uker igjen til første konkurranse tenker jeg at jeg føler meg i litt for god form i forhold til i vår… Skal det være «lov» til å ha så mye energi???

I dag har jeg testet ut litt i forhold til oppkarbing. Det har gått i sei, kylling og ris, og en lett gjennomkjøring av hele kroppen på Kaliber. Dro dit etter å ha jobbet på MAC, greit med litt miljøforandring siden jeg ikke skulle jobbe på ELIXIA i dag, og så fikk jeg hentet teamdrakta:) Det ble en helt grei økt, men jeg føler nok at havregrøten natt til søndag faktisk ga enda mer trøkk. Men det poppet da frem noen blodårer her oc der, så noe skjedde da i alle fall:)

Nå er jeg hjemme hos Mor&Far og skal snart legge meg. Jeg og lillebror skal svømme på Teglgården i morgen tidlig, så da var det liksom greit å stikke innom  der og sove en natt siden de bor rett ved. Deretter bærer det rett til jobb på MAC, før jeg skal bli langhåret igjen i løpet av fredagskvelden. Når vi har kommet helt dit i forhold til konkurranseforberedelsene, da er det neimen ikke lenge igjen… Weeeee:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s