Lørdagskooos!

Endelig en etterlengtet lørdagskveld alene hjemme i sofaen med tente lys, pledd og eneherredømme over fjernkontrollen. Etter en lang arbeidsuke og 3 netter på rad med dårlig søvn kan jeg virkelig ikke tenke meg noe bedre!

(Eller… Nå lyver jeg. En gigantisk hjemmelaget pizza og en boks med Dream-is hadde nok hevet kvelden enda noen hakk, hehe! Men akkurat det, sammen med et glass rødvin hjemme hos Anette skjer om nøyaktig 3 uker, så jeg har virkelig noe å se fram til!)

Jeg hadde tenkt å starte dagen med en powerwalk. Sånn ble det ikke. Jeg ombestemte meg, og tok en løpetur i stedet:) Kjempedeilig – 2 uker igjen til konkurranse og formen er bra! Men om den tellende formen er så bra..? Stakk innom Håvard for en formsjekk i går, det har vel kanskje skjedd bittelitt, men ikke nok. Så jeg skal prøve og øke aktivitetsnivået enda litt til. Dietten fortsetter antakelig som nå fram til konkurransene, og det føles OK. Nå kutter jeg litt i kosttilskuddet fram til jeg er ferdig, og det tror jeg kommer til å merke det. Men å være litt sliten nå på slutten? Det er helt greit – så lenge formen blir sceneklar!

Jeg fortsatte lørdagen på MAC. Når man først skal jobbe lørdager, så kan man godt jobbe på et sted hvor det passer fint å pynte seg:D Kjole, høye hæler, kule strømpebukser, fiiin øyenskygge, rosa leppestift og neglelakk som er trukket fram i ELLE. Jentelykke, mihihiii:)

Litt kos på lørdagskvelden ble det i form av Trollkrem. Rooosa:)

image

I morgen blir det ELIXIA-søndag med PT-kunder og egentrening. Det går i ett, men jeg planlegger å ta det litt roligere den siste uka. Frem til da kan det godt bare være litt g travelt – da føles ventetiden så mye kortere!

2 tanker på “Lørdagskooos!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s