Siste innspurt

DEN følelsen…

Trøtt og skjelven. Svak og på grensen til tiltaksløs. Denne uka har jeg jobbet 80% på MAC, og hatt ganske mange PT-timer, jeg har vært konstant på farten for å rekke alt – og i tillegg har jeg trent som planlagt. Det er kanskje ikke så rart at det synger litt på siste verset energimessig?

Nå har jeg gjort noen kutt på kosttilskuddet også, og det merkes. For en stund siden byttet jeg fra «vanlig» kreatin til Kre-Alkalyn, og jeg tror ganske sikkert at det har fungert veldig bra for meg! Heldigvis handler alt nå om å ha blodgjennomstrømning i muskulaturen og å trene med kontakt, og jeg skal love dere at det ikke er rare vektene som skal til for at akkurat det skjer! I dag trente jeg liksom bein… Ja da. At jeg liksom har trent med 90 kg i knebøy? Det føles som om det må ha vært i et annet liv, og ikke bare noen måneder siden.

Øvelsene jeg kjørte i dag var beinpress, bulgarske utfall i smith, knestående lårcurl, leg extentions og liggende lårcurl. Avsluttet med litt mage; peaks på ball og roll-out på ball. At jeg i det hele tatt var i stand til å gjennomføre de 3 siste PT-timene og i tillegg komme meg hjem uten å bruke alt for lang tid er nesten et lite under.

Kveldsmaten i dag er noe enkelt, men veldig godt!
Det er CottageCheese med Stevia Singing Dog Vanilla, og toppingen er havrecrunch! Definitivt denne dagens absolutte høydepunkt:)
Det er ganske enkelt havregryn stekt i panna med sukrin og kanel. Sukrin smelter, og får havregryna til å klebe seg sammen. Avkjøl det komprimert, og knekk i biter når det er kaldt. Det minner om Crusli Solfrokost, og det er jo langt fra feil spør dere meg! (Dersom du er ny i iHerb-verden, kan du bruke koden QOZ998 for å få 5$ rabatt på din første bestilling).

Nå skal jeg lage meg en god kopp te, og se litt på SATC før jeg tar en tidlig kveld. Ny uke venter i morgen, og heldigvis blir den biiittelitt mindre krevende enn den uka som nå er i ferd med å bli historie…

Ha en fortsatt fin søndagskveld da dere:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s