Something missing..?

Hvor er ukens treningsplan? Den kommer ikke. Ikke denne uka. Ikke neste. Ikke uka der igjen. Og heller ikke uka etter der igjen. Nå handler det om å gjøre det som kreves der og da, det jeg får tid til, og det jeg klarer å gjennomføre med en viss kvalitet. I går ble det bare en runde morgencardio og en liten tur på kvelden, men jeg tror jeg kanskje satt i til sammen maks en time fra kl 06.00 til kl 21.30. Den timen inkluderer også sitting på sykkelsete! I dag har jeg gått til jobb (30 min – tok frokosten på jobben!), jeg skal snart ta en runde på ellipsen før jeg har dagens siste PT-kunde. Deretter skal jeg trene styrke på overkropp og forhåpentligvis rekke litt poseringstrening før jeg har gruppetimen min. ACTIVITY FTW!!!

I går hadde jeg mye energi igjen, og det var så godt! På søndag trodde jeg virkelig at alt håp om energirike dager frem til etter NM var long gone… Igjen viste det seg at en dårlig dag faktisk kommer alene, måtte det bare fortsette sånn:) For det er ikke mange dagene det er snakk om nå altså. 18 dager igjen til NM. 18! Og bare 11 til Norway Open… Siden det er høydag i dag tok jeg målinger rett etter jeg sto opp, jeg hadde gått litt ned og litt inn siden sist, men sist hadde jeg jo gått opp, noe som igjen betyr at det totalt de siste 10 dagene ikke har skjedd så mye. Og med 11 dager igjen? You do the math… Og med7 påmeldte i min klasse under Norway Open (så fremt deltakerlisten er oppdatert etter at påmeldingsfristen gikk ut på lørdag), så betyr det at en stakkar ikke kommer i finalen. Og når jeg ikke er i bedre form enn det jeg er nå? Utrolig kjedelig (men ikke helt usannsynlig) om den ene stakkaren er meg! NM blir enda tøffere…

Denne dietten og oppkjøringen ble langt i fra som jeg hadde sett for meg på forhånd. Men nå skal det sies at læringsutbyttet ville jeg ikke vært foruten uansett hvordan det måtte gå denne runden. Jeg kommer nok garantert til å stille igjen – jeg vet bare ikke når det blir! Så etter jeg er ferdig denne runden, så skal jeg ikke telle kalorier eller veie maten min på en goood stund:)

                       

Det skal bli godt å få lysten over seg til å lage litt mer spennende mat igjen! Jeg er egentlig ikke lei av fisk enda, men jeg er LEI av å være på diett. Motivasjonen til å være kreativ på kjøkkenet sparer jeg i noen uker til, da skal det trylles fram nye og spennende ting etter hvert – det LOVER jeg!!!

Ønsker dere en alle tiders tirsdag! Kom gjerne på RAW på ELIXIA Lade Arena kl 18:40 i dag. Selv om du ikke er medlem kan du prøve ut høstens nyheter gratis:)

4 tanker på “Something missing..?

  1. Bli spennende å se deg og hva dietten har gjort med deg på Norway Open. Blir ekstra spennende når du ikke legger ut formbilder nå:) er det bare i dag d er gratis time på elixia?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s