Det går. Akkurat!

Først i dag gikk det opp for meg at jeg faktisk har en sjanse til å komme i grei form til lørdag. Jeg var ute på min siste «tvungne» morgencardio på en god stund, og selv om det var 1,4 grader ute så var det med et smil rundt munnen (og de varmeste snowboardvottene på hendene!) jeg gikk ut av døra.

Jeg hadde ikke vært lenge ute før det plutselig gikk opp for meg at jeg kommer i mål denne gangen også. Som dere sikkert har forstått, så har ikke dette vært noen selvfølge for meg. Jeg startet med dietten lenge før jeg hadde tenkt. Den har i tillegg vært mye hardere, og jeg har ikke hatt noen spisedager eller noe særlig frimåltider. Likevel har det gått forbanna sakte, og frustrasjonen har til tider vært enorm. EEENOOORM!!! Likevel, så har jeg fortsatt, fordi læringsutbyttet har vært så stort. Jeg kunne stoppet så mange ganger, men valgte å kjempe videre.
image

KEEP ON FIGHTING!
WINNERS NEVER QUIT!

I går hadde jeg høydag, og veide og målte meg som vanlig på morgenen. Jeg hadde gått ned i vekt, og inn i cm. Det er vel en av de beste målingene jeg har hatt denne runden, tror jeg! I tillegg var jeg på formsjekk hos Håvard, og han mente jeg var i form. Nå er utfordringen bare å få det fram… «Jeg tror du er litt sliten», sa han. Og vet dere hva? Jeg tror det jeg også. Jeg er nok så ufattelig mye mer sliten enn det jeg er klar over selv…

Og det var nok derfor jeg måtte grine litt på turen min i morges også. Glade tårer, som fikk fritt utløp inne i vaktbua på sjokoladefabrikken. Bena mine gikk i retning Nidar av seg selv, for jeg trengte virkelig en pappa-klem i dag! Av en pappa som var litt sliten selv, etter å ha tatt sølvmedalje under Oslo Maraton på lørdag (og jeg er så stolt!). Det var godt å prate litt, og turen hjem igjen gikk lett som bare det. Arbeidsdagen på MAC var likevel litt tung, jeg følte meg ikke helt i form og trodde en liten stund at jeg holdt på å bli syk… Men jeg koste meg likevel – et par av jentene som skal konkurrere i helgen var innom for å handle litt sminke til anledningen! Ekstra gøy å hjelpe til med sånne ting, når man kan leke litt med farger:)

En foreløpig diettplan frem til NM ble også lagt i går. Jeg har hatt en middels dag i dag, så nå venter to lave dager, før en middels dag på torsdag, høydag på fredag og på lørdag er det jo konkurranse! Uken etter skal jeg som dere kanskje har fått med dere på militærøvelse… Jeg håper jeg kan ha klar all mat før jeg drar, og at en kjølebag på strøm klarer å holde maten fresh nok dersom den er frossen når jeg reiser. Jeg har nemlig en plan! Etter konkurransen på lørdag skal jeg spise en stor proteinbar, og sjekke hvordan jeg reagerer på den i etterkant. Hohooo, det skal bli godt!

Men proteinbarer og mat og whatever… Det jeg gleder meg mest til, er å bli meg selv igjen. Jeg gleder meg til å leve. Akkurat nå føler jeg ikke at jeg lever. Jeg overlever. Men så lenge jeg overlever morgendagen, så er det greit. ELIXIA fra ni til halv åtte. 7 PT-kunder. 1 gruppetime. Litt «trening», litt posering, og kanskje, hvis jeg er heldig, litt avslapping mellom slagene… Derfor er det nok helt greit å finne senga så fort som mulig!

Hva synes dere forresten om bildene? Jeg hadde en liten fotoshoot med Sharon i går, og hun ga meg et par smakebiter av bildene nå i kveld. Det kommer fler, som jeg tror kommer til å se veldig bra ut når hun får justert lys og fargetoner skikkelig!
image

15 tanker på “Det går. Akkurat!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s