Militærmat for fitnessfenriker

……….søtpotet…………………………………….fisk…………………………………….brokkoli……………

………………………………………..sammen med litt cottage cheese………………………………………

…………………………………mose, mose, mose – putte det i pose……………………………………….

Her har dere maten min for mandag til og med torsdag i neste uke. Søndag skal jeg faktisk se hva jeg spiser, men den maten er også allerede klar. Tanken bak dette prosjektet er «keep it simple». Jeg har erfart at det beste er å fikse og ha kontroll på alt selv, sånn at man slipper å bli forbanna når andre ikke klarer å etterkomme dine krav. For det skjer – vær trygg! En dagsrasjon per pose, dette ligger nå i fryseren hjemme hos mor og far. Søndag morgen overflyttes de til en elektrisk kjølebag, og tanken er at disse store isbitene med mat vil fungere som kjøleelement på hverandre og deeerfooor tiiine laaangsooomt så lenge de ligger i bagen. En pose opp hver kveld, klar for å spises neste dag. Jeg regner med at det i alle fall holder seg til tirsdag, så om onsdag og torsdag ikke blir som planlagt – ja da blir det tunfisk fra boksen og byggris fra posen:)

Det verste med denne maten er at jeg kommer til å spise nøyaktig det samme til hvert eneste måltid i 3 dager… Jeg gadd ikke være å kreativ med krydderet – det ble dill, persille og pepper. Og litt salt, da. Torsdag er det bare fisk og søtpotet, så da krydret jeg litt annerledes også. Det kommer jo til å bli en gastronomisk opplevelse av dimensjoner! Det beste er at det faktisk smaker veldig godt. Jeg tror til og med barn kan spise fisk i det formatet her!

At jeg faktisk har gjort det her… Det er faktisk helt sinnssykt! En ting er i alle fall sikkert… Og det er at det finnes ingen unnskyldninger. INGEN!!!

 

 

 

2 tanker på “Militærmat for fitnessfenriker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s