Norway Open 2012 – 1. plass på hjemmebane:)

Dagen derpå… Aller helst skulle jeg nok ligget på sofaen hjemme, men ligger i stedet på en sofa inne i militærleiren på Værnes. Stjernene i blikket er byttet ut med stjerner på skuldrene – det er kort vei fra scenen til søla!

Nå skal ikke jeg ut i søla akkurat, men gjøre ting jeg ikke kan. Det er egentlig litt deilig å være her, bare tenke på litt andre ting eller ikke tenke i det hele tatt… Jeg er nok her mest fordi jeg er jente og en fin måte å holde kvinneandelen i Forsvaret oppe på… Jeg har ikke så veldig mye kompetanse og bidra med på dette feltet…

Uansett – Norway Open 2012 er historie, og fokus er satt på NM førstkommende lørdag. Historie… Og jeg skrives inn i historien som VINNER AV BODYFITNESS -163!

Ekstremt moro å vinne på hjemmebane med så mange kjente i salen. Og det er kanskje derfor jeg vinner også? Kanskje ga jeg det lille ekstra til alle de som kjøpte seg billetter til konkurransen først og fremst for å se på meg?

Mitt store mål i går var «bare» å komme til finalen. Jeg hadde så innmari lyst til å gå T-walk, for min egen del og ikke minst for allerede nevnte publikummere! Da finaleplassen var klar hadde jeg allerede personlig seier nummer to i lomma, og var i grunnen godt fornøyd. Jeg gjorde likevel så godt jeg kunne, og STORkoste meg på scena under fikk finalen. Håvard bare lo etter at vi var ferdig og så at dette kunne gå alle veier…

Og i går gikk det min vei. MIN!!!
image
Og at jeg ble glad..? Det bildet der trenger vel ikke så mye forklaring. Kanskje ikke de største musklene, men helt sikkert det største vinnersmilet:)

Om det var «riktig» eller ikke har jeg forstått at det er delte meninger om… Men i går var jeg i akkurat den formen som de utvalgte dommerne til sammen likte best akkurat da. Det er ingen stoppeklokke, det er ikke antall scorte mål. Det er et dommerpanel med mennesker som ser og synes det de vil – og i går gikk deres meninger i min favør. Flaks for meg;)

Poseringsguru Edmund Johansen skrev på Facebook-veggen min i går:

Hadde det blitt laget en bok av hvordan line-up poseringene skal gjøres, hadde den blitt laget med deg som eksempel. Går ikke an å stå mer korrekt i line-up enn hva du gjør. Gratulerer så mye med seieren 🙂

Å få den tilbakemeldingen fra han er for meg en bekreftelse på at da har jeg i alle fall gjort noe riktig;)

Det er mange som fortjener en ekstra stor takk… Og det skal de få! Bare ikke akkurat nå, for det har jeg lyst til å gjøre litt ordentlig:) Om jeg får gjort noe mer enn mobilblogging de neste dagene gjenstår og se…

Men en stor takk til alle dere som har gratulert meg både her, på SMS og facebook… Jeg setter stor, og da mener jeg virkelig STOR, pris på hver eneste gratulasjon. Jeg skulle gjerne gitt dere en klem alle sammen:)

15 tanker på “Norway Open 2012 – 1. plass på hjemmebane:)

  1. Gratulerer så masse! Så ikke konkurransen, men du er en verdig vinner og et godt forbilde 🙂 Gøy å følge med på bloggen din!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s