Klipp fra Norway Open 2012

Hei alle sammen:)
Jeg er i live… Og lever i relativt beste velgående. Etter to dager i sittende tilstand startet jeg denne dagen med en liten «cfossfit light» treningsøkt på rommet. Jeg var et 6-mannsrom helt for med selv og med litt musikk fra mobilen var det ingen sak å gjennomføre noen øvelser med strikk og egen kroppsvekt. Ikke så tungt, men nok til at pusten gikk litt raskere og jeg ble nesten litt varm også:) Deretter var det dusj med skrubbing for harde livet (siden jeg har begynt å flasse…), frokost og i gang med karttjeneste i porten før kl halv 8. Resten av dagen har jeg vært kontorrotte, noe som passer meg meget bra akkurat nå.

Matopplegget mitt fungerer meget bra! Til og med i morgen kjører jeg som planlagt, men torsdag går jeg over til plan B. Maten den dagen holder seg ikke frossen lenge nok til at jeg tør å spise det, og jeg tror nok jeg er klar for litt ferskere mat etter 3 dager med babymat til alle måltidene:)

Jeg er veldig spent på hvordan formen blir til helgen… Tenk om musklene mine bare visner bort i løpet av uka?? Uansett er jeg så sinnsykt klar for å komme meg avgårde til Oslo nå! Jeg tror konkurransen på lørdag blir knallhard, men jeg føler meg er mentalt klar for en ny runde og jeg vet jeg kommer til å gjøre mitt aller beste uansett. Selvfølgelig satser jeg på en finaleplass, men det er flere om de 6 plassene denne gangen, og jeg tror nok de fleste av konkurrentene har en litt bedre oppladning enn hva jeg har…

Enn så lenge kan jeg se litt på disse klippene fra lørdag som var for å holde motivasjonen og gnisten vedlike her jeg SITTER i mine grønne klær…

5 tanker på “Klipp fra Norway Open 2012

  1. Jeg skjønner ikke hvordan de dømmer? Kan du skrive et innlegg på det? For det er tydelig at det ikke trenger være den med mest markerte muskler som når høyest.

    • Jeg vet ikke helt selv… Men blir du for stor og/eller markert så grenser det vel mer mot bygging… Og så kommer det vel litt an på hva den enkelte dommeren vektlegger mest også. Jeg har jobbet med snowboard, og da ganske tett med dommerne, og det blir jo samme greiene. Ofte ting utøvere og publikum ikke forstår, men som alltid kan begrunnes godt av den enkelte dommeren.

  2. Kristine!!!
    OMG i was almost crying when i watched the video. I wish i could be there to support you and for sure i would have been screaming so loudly. Here you are now, THE CHAMPION OF NORWAY OPEN 2012 and i am so proud of you =)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s