Sivil

imageDa har jeg sagt «tack&hej» til kongens grønne klær for denne gang! Det har vært en stor utfordring å være på militærøvelse akkurat nå, da alt fokuset har vært, og selvfølgelig fortsatt er, rettet på lørdagen og NM… Men når det er sagt, så har hver dag blitt bedre og bedre, så jeg kunne fint vært en uke til:) Enkel tilværelse da… Trenger ikke tenke over hva man skal ha på seg, kaffedrikking er en obligatorisk del av jobben og det finnes retningslinjer på ALT. Ja, jeg er glad i høye hæler… Men marsjstøvler med forsvarets grå ullsokker oppi er digg!

Jeg har ikke vært i nærheten av sminke siden Norway Open, og lar huden få en hel uke pustepause:) Lørdag er det jo full overhaling igjen, og til uka jobber jeg på MAC hver dag og da er det bare å male i vei:)

Og nå sitter jeg altså på flyet på vei til Oslo! Gleder med til en langhelg hos Anette, NM, gi Stine en klem, spise pizza til middag, iiis til dessert og nybakte scones til frokost på søndag. Jeg har ikke tenkt så alt for mye på mat på denne dietten – før i går kveld! Det stresser meg nesten litt, for jeg har lovet meg selv å være snill med kroppen min etter denne dietten så jeg slipper å ha like vondt som sist… «Heldigvis» hadde jeg gått ned såpass mye fra i går til i dag at jeg kunne spise litt ekstra mat i dag også. Sondre hadde med biff og poteter til meg da han henta meg. Tror dere det smakte godt eller???

I morgen er det jo masse mat igjen, og lørdag… Den som venter på noe godt osv:)

image

Ha en fin kveld folkens! HVEM AV DERE HAR BILLETTER TIL NM???

8 tanker på “Sivil

  1. Hvordan var du mot kroppen din forrige diett??
    Har du skrevet innlegg om det? Eller kan du?? Hehe.. 🙂
    Gikk du opp mye? Og hadde du cravings, gav faen i alt og bare spiste??

    • Skrev vel litt om det innimellom… Trakk mye vann, og det gjorde ganske vondt i leddene. Spiste mest bra mat, bare veldig mye havregrt:) Gikk opp en del ja, men var ikke s veldig hyt i fett%. Trente hardt og flte jeg trengte maten siden jeg hadde det litt travelt fr neste diettstart. Greide bygge der jeg ville og ble sterkere enn noen gang i lpet av et par mneder. Denne gangen har begynner tid til ta det mer gradvis, og hper jeg klarer det. Tror mten jeg har gjort ting p denne dietten hjelper veldig. Har skrevet et innlegg om mine dietterfaringer ganske nylig…

  2. Lykke til Kristine. Uansett hvilken plassering du får er jeg sikker på at dette kommer til å gå kjempebra. Hvis du først bestemmer deg for å gjøre noe, gjør du det ikke halvveis. Derfor er du en utrolig flott og flink motivator.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s