Kristine NM klar for NM!

Kvelden før kvelden… Jeg er i ferd med å tørke ut, da det ble et aldri så lite vannkutt denne runden. Kveldsmaten ble derfor riskaker i stedet for ris. Med biff på. Fredagskosen sin det skal jeg si dere!

Jeg er brun og blid, i alle fall inni meg, for jeg gidder ikke å smile. Jeg er så LEI AV MEG SELV akkurat nå. Sliten…

Jeg var først ute på sprayingen, og også ganske langt framme i køen på registreringen. Godt! På veien hjem kjøpte jeg noen dårlige erstatninger for de krystallene som har falt av neglene den siste uka, og møtte Anette for å handle mat til i morgen:) Vi var innom 3 butikker på jakt etter satay-marinade, men fant ingenting… Men et eller annet sted i Oslo må det da finnes, så det blir nok sataykylling på pizzaen i morgen kveld – om jeg så må lage marinaden selv!

Maten til dagen i morgen er klar – kylling og riskaker. Og etterpå? VANN!!! Og helt sikkert en proteinbar og litt nøtter:)

HER kan du følge konkurransen på iform.no, og HER kan du følge den på treningsforum.no. Jeg skal prøve å oppdatere på facebook og twitter:)

Jeg er veldig spent på hvordan det blir i morgen… Greit at jeg vant sist helg, men det betyr ingenting for konkurransen i morgen. Jeg har ingen forventninger, men så klart håååper jeg på en finaleplass!

ALT kan skje;)

1 tanke på “Kristine NM klar for NM!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s