Rise & shine

God morgen!
Klokka nærmer seg 6, men jeg har allerede vært våken lenge. Etter et par netter hvor jeg har sovet veldig godt i køyesenga mi på Værnes, så har det nå vært et par netter hvor jeg har våknet midt på natten og ikke fått sove igjen whatsoever. Det kunne vært irriterende, men jeg vet at den tiden snart er forbi, så det gjør liksom ingen ting:)

I dag er dagen før dagen! Det er ikke mye som står på agendaen i dag… Jeg skal lage mat for i dag og i morgen, hvilket ikke tar så lang tid da det eneste jeg skal gjøre er å koke litt ris og å steke litt kylling og biff. Akkurat dét har jeg gjort noen ganger før…

Resten av formiddagen skal jeg ikke gjøre stort annet enn å late meg etter beste evne ved å ligge på sofaen og se litt på TV og lese bok. Så sånn egentlig er det ikke mye «rise&shine» på meg i dag, heller «lay down&relax»… Så sparer jeg skinningen til en eventuell finaleplass i morgen:) Har vel strengt tatt sett formen bedre enn i dag, men mye kan skje før morgendagen!

Før jeg kommer meg ut av døra gjenstår en siste skrubb av hele kroppen, og den bedømte Zalo-dusjen. Som i vår sørget jeg for å ha Zalo med sitronlukt på kjøkkenet… Det lille av hår som har rukket å vokse ut i løpet av den siste uka ble møysommelig fjernet i går kveld, hvilket betyr at jeg er klar for en ny runde med brunfarge! Ser ut som jeg har en hudsykdom akkurat nå, enda jeg har skrubbet og skrubbet både en og to ganger om dagen gjennom hele uka for å få vekk mest mulig av fargen fra sist helg.

Så er det forspraying og registrering utover ettermiddagen. Etterpå blir det en tur på butikken sammen med Anette for å handle til middag i morgen og frokost på søndag. Handlelisten skrev jeg i løpet av militærøvelsen, og den er faktisk ikke så veldig lang.
– speltmel
mager kesam
– pizzatopping: hakket tomat, karbonadedeig
, sjampinjonger, løk, lett bernaisse, kyllingfilet, satay marinade, cashewnøtter, vårløk, ananas, lime, koriander
– dream-is (men hvilken type???)
– brunost
– appelsinmarmelade
– smør
– cola zero
– en bit karamellfudge (eller to, og kanskje (moahaha) noen smågodtbiter til)

Pluss sukrin, fordi vi skal gjenta suksessen fra novemberbesøket mitt i fjor og lage sjokoladekuler! De er av den litt sunnere varianten, veeeldig mektige men ååå sååå gooode! Lagde de til jul også, det kan du se her🙂

Men nå er det snart tid for frokost og litt kaffe sammen med Anette! Jeg kuttet jo egentlig ut kaffe i forrige uke, men jeg skal love dere den ble tatt inn i varmen igjen ganske kjapt etter at jeg fikk på meg den grønne uniformen… I dag skal jeg ikke lage all maten på en gang, men spise nylaget mat så mange ganger jeg har mulighet til… For det har jeg ikke gjort på en uke – og det var kinamat etter NO… Skal se om jeg får lagt ut noen bilder fra sist helg i løpet av dagen. Har ikke en gang sett igjennom de selv enda, så vi får se hva som skjuler seg på minnekortet:)

Ha en fin dag så lenge! NYYYT – det er jo FREDAG!!!

1 tanke på “Rise & shine

  1. Calzone med karbonadedeig, sjampinjong, løk og ost, og saus på toppen. Det var faktisk noe faren min lagde til oss da jeg sikkert var 10 år, jeg har aldri glemt det, og testet på egen hånd for et par år siden. Da lagde jeg og han jeg var sammen med to kingsize calzone som til sammen dekket hele stekeplata. Det var digg det:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s