Livstegn:)

Hei alle sammen!
Endelig er jeg hjemme igjen, og klar for en ny hverdag. På grunn av en aldri så liten kollaps etter premieutdelingen på lørdag, har jeg latt pc’en være avslått og brukt tiden til å hente meg inn igjen; drikke vann, spise og sove!

Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne, for jeg har fortsatt ikke sett gjennom bildene hverken fra sist helg eller denne helgen. Jeg håper jeg får lagt ut litt etter litt i løpet av denne uka, bedre sent enn aldri!

De fleste har vel kanskje fått med seg at det ble en 6. plass på meg i NM. Resultatlisten i finalen var snudd på hodet i forhold til på Norway Open. De to som ble nr. 5 og 6 sist helg stilte ikke i NM, og 1. og 2. plassen ble kapret av to som stilte som debutanter sist helg. Jeg synes det er så moro at de to første plassene gikk til to som også stilte i BF master (+35 år), for det sier jo bare hvor mange år jeg har på meg til å bli best!

Men en 6. plass for meg denne gangen er jeg mer enn bare litt fornøyd med. Jeg er kjempefornøyd! Bare det å komme seg til finalen var stort for meg, og at det ikke ble en bedre plassering har liksom ikke så mye å si. Jeg var så umenneskelig sliten og tom før finalerunden, og jeg merket allerede da at ting ikke var som det skulle. Jeg var totalt likegyldig til veldig mange ting som jeg vanligvis er ganske opptatt av, og jeg ser det så godt på videoen fra T-walken. Den gnisten som alltid har vært der før jeg går på scenen var borte, og det eneste jeg tenkte på var bare å bli ferdig og komme meg av scenen… Da fortjener man faktisk ikke bedre heller!

Etter premieutdelingen måtte jeg bare komme meg til backstageområdet, og jeg kom meg ikke en gang frem til plassen min før jeg måtte legge meg ned. Og der ble jeg liggende, og klarte ikke reise meg på en stund. Jeg frøs noe infernalsk etter en liten stund, og det var virkelig ikke bra… Jeg tror jeg drakk 2 liter vann på 5 minutter, og så var det bare å kjøre på med riskaker med peanøttsmør og ekstra salt, vann, litt banan, vann… Litt proteinbar, ananas og yoghurtnøtter. Etter å ha summet meg ble det taxi hjem til Anette, hvor vi lagde pizza og spiste is til den store gullmedaljen, samt litt smågodt fra 6. plasspokalen:)

Jeg skal få lagt ut litt mer både fra lørdag og i går, men nå må jeg hive meg rundt her og komme meg på jobb. Energien er på god vei tilbake, og det skal bli godt å venne seg til en mer normal hverdag framover. Nå er det bare å glede seg til litt mer energiske blogginnlegg med litt mer spennende mattips og oppskrifter!

Ønsker alle sammen en rooosa mandag!

12 tanker på “Livstegn:)

 1. Hei Kristine, fikk ikke snakket med deg etterpå, men gratulerer så mye med både forrige helg og NM! Jeg må bare si at du poserer og beveger deg så flott på scenen, at det var en nytelse å stå ved siden av deg! Håper du fortsetter scenekarrieren i bodyfitness, du har absolutt en strålende fremtid der!

  • Så koselig:) Gratulerer så mye selv! Jeg kommer så absolutt til å fortsette – jeg gleder meg allerede til neste gang. Akkurat når det blir vet jeg ikke, men jeg klarer nok maks å vente et år;)

 2. FELICIDADES !!!!!!!! Well done Krisitne, of course there are many years to come in front of you to compete and be even better year by year. You are a warrior and A CHAMPION !!

 3. Gratulerer så mye med plasseringen både i NO og NM Kristine! 😀 Jeg satt i salen under NO og så på via treningsforum på lørdag under NM.
  Du så helt fantastisk ut!! Jeg ble sjokka over 6.plassen, synes du fortjente bedre :))
  Kos deg med mat og overskudd framover!! 😀

  • Det er dommerne som dømmer, men denne gangen synes ikke jeg selv at jeg fortjente bedre enn en 6. plass. Ingen glød på scenen under finalen, da var det heeelt tomt inni meg. Jeg husker nesten ikke finalerunden, annet enn at jeg irriterte meg over det sterke scenelyset og at jeg begynte å renne fra nesa… Lover at jeg kommer sterkere tilbake!! Skal bare kose meg litt først – og nyte overskuddet en goood stund fremover!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s