Tuna

3 dager etter siste konkurranse, etter å ha vært på diett i over et år… Og lunsjen består av tunfisk??? Nå skal det sies at jeg omtrent ikke spiste tunfisk på denne dietten, så jeg kan vel ikke si at jeg har hatt muligheten til å gå lei. Denne tunfiskrøra er (selvfølgelig) ikke 100% diettvennlig, men det smaker veldig godt, og direkte usunn er den vel heller ikke…

Tunfisk i sennep- og karrimajones (eller «manjones»)
– 1 egg
– 0,25 dl olje (jeg brukte Vita Hjertego’)
– 1 ss eddik 7%
– 1 ss sukrin+
– 2 ss grov sennep
– 1 ts karri
– 1/2 ts paprikapulver
– salt&
pepper

– 2 bokser tunfisk

Bland alt unntatt tunfisken med stavmixer. Det vil bli en flytende kremkonsistens på det etter hvert. Klem alt vannet ut av tunfisken, og bland det med majonesen. Kan brukes som pålegg på brød eller baguetter, eller som fyll i wraps eller pitabrød. Jeg tok med meg litt til lunsj i dag, og spiste det sammen med spinat, agurk og vårløk.

Det var nemlig greit å holde igjen litt på kaloriene tidlig på dagen i dag… Til frokost ble det pannekaker av egg, (1 stk),  mager kesam (ca 100g) og proteinpulver (1 scoop), med litt agavesirup på et par, og syltetøy på resten.

Etter at jeg kom hjem fra jobb var det egentlig middagstid, men siden middag og dessert ble forskjøvet til kveldsmaten i dag, var det greit å kjøre sammen en smoothie. Frosne bringebær, 1/2 banan, noen skjeer cottage cheese, noen isbiter, litt melk og proteinpulver med smak av jordbær og hvit sjokolade… Søt og god, veldig kremete og veldig rosa. Perfekt!

I kveld arrangerte jeg og Torunn pizzakveld for kjæresten hennes og en kompis av oss! Alltid koselige middagsdater med de guttene der:) Jeg fikk endelig prøvd ut pizzasteinen jeg kjøpte like før NO, og jeg tror det må være den beste investeringen jeg har gjort i hele mitt liv!

Det kommer et eget pizzainnlegg… Der skal dere få mine 4 favoritter – de to jeg lagde på lørdag og to av de jeg lagde i dag. Og kanskje den tredje jeg lagde i dag… Men det er bare tacopizza og det kan vel alle lage..?

Vi gjorde jo dette for å feire konkurransene og off-season, så guttene hadde med hver sin kake. Sjokoladefandant med is og rørte bringebær, og en gulrotkake som jeg uten å overdrive tror må være den saftigste og beste gulrotkaka jeg har smakt ever. Eller smakt og smakt – jeg tenker vi sier spist😉

Nå er det natta! I morgen blir det en intervalløkt før jobb. Håper bare beina er med på leken:)

 

 

1 tanke på “Tuna

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s