NM Bodyfitness 2012 – Foto&Film

Egotrippen fortsetter! Her er bilder fra NM, tatt av Treningsforum. Under følger filmer som mer lagt ut av iform.no, og helt nederst noen bilder fra backstage – samt kvelden og morgenen etter:) Det kommer en post til relatert til konkurransene, men den må jeg bruke litt tid på…Tonje hjelper en sliten fitnessfrøken før finalen… Her var jeg vel fortsatt ved bittelitt godt mot, men jeg var så sinnssykt sliten og begynte å merke at jeg ga litt faen i enkelte ting… Ikke helt likt meg, så jeg registrerte vel at noe ikke var helt som det skulle, men jeg var vel ikke helt i stand til å forstå det…

 

 

Etter finalen, da jeg turte å kjenne etter hvor sliten jeg egentlig var. Etter litt hyperventilering og noen tårer som var en blanding av utmattelse, lettelse og glede, fikk jeg i meg et par liter vann i løpet av fem minutter, og kledd godt på meg – jeg var så kald at jeg skalv en liten stund. Her i full gang med en av mange riskaker med peanøttsmør – den «beste» av alle som var toppet med en pose salt.

Det ble taxi hjem til Anette… Og etter en dusj var det klart for middag! Og litt kos, så klart:)

    Jeg hadde gledet meg voldsomt til et glass rødvin, men den flaska ble faktisk aldri åpnet… Derimot ble det skåling med en liten flaske prosecco… Skål;)

 

Jeg tror 6.plassen var meant to be denne gangen… Pokalen passet perfekt til innholdet i smågodtposen! Neste år skal jeg kjøpe litt mer smågodt, sånn at jeg vinner en større pokal!

Trenger vel ikke si så mye mer.?

 

Det var lørdagskvelden sin det! Pizza, bobler, iiiiiiiiis og litt smågodt! Og litt nøtter:)

Frokosten på søndag var helt perfekt, og akkurat det jeg trengte – hverken mer eller mindre.

Nybakte scones, brunost, appelsinmarmelade, smør, ost, skinke og majones, ritz og brie, egg med våt plomme, kald melk… Og et par sjokoladekuler..!

Trenger vel ikke si at det smakte godt, vel?

Etter en lang frokost tok vi etterhvert turen ned til Grünerløkka og endte opp på Ryes. Søndag er jo fridag, er det ikke? Frihet til å gjøre akkurat det man vil, og endelig å bestille akkurat det man vil fra menyen. Og hva er vel mer totallyoffdiet enn en schwær amerikansk i-don’t-think-anything-can-be-more-creamy-than-this Oreomilkshake… Deliiicious!!!


5 tanker på “NM Bodyfitness 2012 – Foto&Film

    • Tusen takk:) Tror jeg skal fylle to poser, bare for å være på den sikre siden. Kanskje jeg klarer å fylle hele to pokaler…!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s