Grateng eller lasagne… Eller en blanding?

Denne vil du aldri finne på 10-kronersmarkedet, men så smaker den langt bedre også!

Fiskegratenglasagne
– ca 400 g fisk (jeg brukte torsk og laks)
– 2 egg
– 300 g cottage cheese
– 3 dl melk
– krydder: salt, pepper, revet muskat, tørket persille
– lasagneplater
– revet ost

Bland egg, cottage cheese og melk. Bruk gjerne stavmixer så du får en glatt røre. Tilsett krydder etter smak. Legg lasagneplater i bunnen av en smurt ildfast form. Legg noen biter fisk over, før du heller på litt saus. Legg et nytt lag med plater, mer fisk, og hell på saus. Gjenta. Avslutt med lasagneplater og saus før du drysser revet ost på toppen. Stek på 200° i ca 45 minutter, eller til egg- og melkeblandingen har stivnet.

Dette ble 4 porsjoner. Med litt salat ved siden av er dette et fullkomment middagsmåltid for min del i alle fall. Gjorde selvfølgelig ikke noe at det smakte veldig godt heller.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s