Knebøy og kebab

For en progresjon! Dobbelt så mange reps og dobbelt så mange sett med dobbelt så tunge vekter på knebøyen i forhold til sist uke under dagens økt. Snakker om framgang!

Det er litt spesielt at 60 kg føles så tungt som i dag.Men det stresser meg ikke. Jeg fikk god kontakt med musklene, jeg kjente at teknikken var god, og jeg hadde heller ikke vondt noe sted i motsetning til sist uke. Det blir, det blir! I tillegg til knebøyen kjørte jeg litt benkpress og pull-ups, før jeg avsluttet med gerilja cardio. Benkpressen føltes i alle fall mye bedre enn knebøyen sånn styrkemessig. Pull-upsen vet jeg ikke helt… Jeg vet jo ikke hvor mye jeg veier, og det har jo ganske stor betydning for hvor tung øvelsen er! Men det føltes bra, da. Tror jeg skal trene det litt mer igjen nå! Det er jo en øvelse som det er gøy å være litt sterk i synes jeg:)

Til middag i dag ble det kyllingkebab. Det var igjen en tortilla etter tacoen på lørdag, og hvorfor kaste den hvis den kan spises?

Jeg gikk noen runder med meg selv, for det sto mellom kyllingkebab og kyllingfajitas. Kebaben vant siden fajitas ble litt likt taco – og det spiste jeg tross alt på lørdag!

Jeg krydret kyllingfilet skåret i biter med garam masala, kanel, tyrkisk chili, hvitløk, persille, salt og pepper, før jeg stekte den i panna. Mens jeg ventet på tortillalefsa skar jeg opp kinakål, åpnet en boks med maiset glass med hot chunky salsa og lagde en hvitløksdressing av mager kesam, litt majoneshakket hvitløk, sitronsaft, sukrin+, salt og pepper.

Jeg vet ikke om det er så vanlig med mais i kebab, men det er en greie fra nattmat i Bergen. Ei jeg pleide å gå på byen sammen med mens jeg gikk på Befalsskolen skulle ha masse mais i kebaben en gang vi kjøpte kebab etter en bytur, og det var jo ganske godt! Så da har det bare blitt sånn:)

Det var ganske godt å spise middag hjemme i dag, det blir ikke så mye av det for tiden… I morgen og på torsdag jobber jeg utover kvelden, men på fredag, daaa… Jobber på dagen, og rett etter jobb er det klart for hyttetur med nesten hele «Team Miss Mowmow». Jeg gidder ikke en gang prøve å forklare hvor mye jeg gleder meg til denne turen. Ingen diett som henger over meg, ingen treningsøkter jeg «går glipp av», bare fine jenter og masse kos fra fredag til søndag. Ååå, som jeg har fortjent den turen!

Nå skal jeg spise pannekaker med hjemmelaget snickerssaus til kveldsmat:) Nam nam!

4 tanker på “Knebøy og kebab

    • Sjokoladeprotein, peanøttmel, yaconsirup, sukrin eller lignende, litt vann og maldonsalt. Veldig enkelt og siiinnssykt godt!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s