All the THANK YOU’s

I over ett år var jeg på diett. I over ett år var planlegging av måltider og treningsøkter det som var det viktigste av alt. Med ett mål for øye – nemlig å stå på scenen som en fitnessjente. Det er utrolig rart å tenke på, for dette hadde hverken jeg eller noen av mine nærmeste sett komme. Jeg tror nok mange tenkte sitt når jeg startet på diett også, i form av at dette kom jeg aldri til å klare. Jeg var vel ikke helt overbevist selv heller. Men jeg gjorde det. Ikke bare en gang, men hele seks ganger i løpet av fem konkurranser! To førsteplasser, to andreplasser, en sjetteplass og en sjuendeplass ble resultatet. Ganske godt gjort av en som aldri i livet kom til å telle kalorier eller veie maten sin, eller som trodde det bare fantes et svar på sprørsmål som «vil du ha sjokolade?» eller «vil du ha et glass vin?» – nemlig JA TAKK:D

Det er så mange som fortjener en takk. Og mye mer enn en takk. Men hva skal jeg gjøre da? Kjøpe hele verden og universet til hver og en som fortjener litt oppmerksomhet? La meg bare få lov til å si, at den takknemligheten jeg føler er så enormt stor. Den er større enn alt. TAKK!!!

Anneli…
…som selv konkurrerte høsten 2011. Som var den første som sa: «Du bør jo prøve! Du har jo mer enn nok muskler!». Som fikk meg innom døra på Kaliber. Som fikk Gunnar til å ta en titt på meg. Og som har heiet på meg hele veien:)

Gunnar Strand Jacobsen…
…som på sin egen nonchalante måte sa: «Ja, det ser jo ut som du har nok muskler, så da er det bare å starte på diett, da». Som ga meg diett og treningsprogram, som registrerte framgangen min og som av en eller annen grunn fikk meg til å virkelig tro på at jeg hadde noe på den scenen å gjøre…

Håvard Huse…
…som tok over som min coach 2 måneder før min første konkurranse -. som senere viste seg å bli den andre. Som har latt meg styre mye selv, gitt meg guidelines og fått meg i mitt livs beste form. Jeg har, på grunn av han, krysset så mange grenser som jeg trodde jeg aldri kom til å gjøre. Det har til tider vært veldig tøft, men jeg har jobbet hardt, selvfølgelig for min egen del, men også fordi jeg ikke har villet skuffe noen som legger ned så mye tid på å hjelpe meg. Selv om jeg veldig mange ganger den siste tiden ikke klarte og se at jeg kom til å komme i mål, så klarte han likevel å gi meg troen på at det kom til å gå. Og jeg vant faen meg Norway Open! Jeg står i evig takknemlighetsgjeld til deg, Håvard. TAKK!

Team Kaliber…
…selv om jeg av geografiske utfordringer omtrent aldri trener på Kaliber, så har jeg likevel følt meg som en del av miljøet der. Det at det er et godt miljø på Kaliber er ikke noe folk bare sier, det er faktisk helt sant. Hadde jeg bare hatt en bil, så skulle jeg nok trent der litt oftere! Det er i alle fall ingen tvil om at jeg fortsetter som medlem, både på treningssenteret og i klubben. Jeg gleder meg til å konkurrere for Kaliber Gym FKK igjen!

Hudpleier Tonje Botngård/Axis Kropp og Helse…
Et FANTASTISK menneske! Jeg har virkelig følt at jeg har blitt tatt godt vare på av Tonje. Hun forteller meg hva jeg trenger og gir meg det, og det er fint når man ikke klarer å tenke klart selv! Alle behandlinger, fra massasje til skrubbing til voksing, er utført med største profesjonalitet, og resultatet? Veldig bra – jeg er i alle fall meget fornøyd. Tonje vet nøyaktig hvor hardt (eller, som på slutten av dietten, ikke hardt) hun skal ta i. Det er det ikke alle som gjør! Jeg skal ta med meg Tonje for å spise et eller annet sted i nær framtid… Samme hvor, i følge Tonje, så lenge vi spiser is til dessert. Om jeg er med på det? HAHAHA! Svaret er vel allerede gitt?

Frisør Tina Hagen Haugen/Headmasters…
Et drivjern av ei dame, og perfeksjonist når det kommer til hår. Tina fikset spons av extentions, satte de på meg, og her sitter de jammen meg enda. I tillegg til å sette på meg håret, stylet hun det under Norway Open. En frisyre til forbedømmingen, og en ny til finalen.

Lisa Marie Graffer/JAN TANA
Nydelige Lisa Marie, som står på fra morgen til kveld på konkurransedagen for å gi oss den fineste og jevneste brunfargen. Her snakker vi service av ypperste klasse! I tillegg har hun lagt negler på meg i forkant av konkurransene. De sitter som støpt, og matcher i tillegg finalebikinien perfekt! Og hva er vel bedre enn å ha en superkoselig frøken og skravle litt med når du som et utsultet diettroll sitter og får dilldallet neglene dine?

Venner, familie, blogglesere og PT-kunder
Ingen nevnt – ingen glemt – og for å la verdensrekorden på antall ord i et blogginnlegg gå til noen andre (siden jeg heller vil være verdensmester i noe annet…) Dere vet hvem dere er. Dere som har hatt troen på meg og backet meg opp, men også de få som ikke har trodd på meg, og som har fått meg til å sette inn et ekstra gir. Dere som har holdt ut med meg i et år som en selvsentrert og egoistisk diva som setter seg selv og sine behov foran alt annet. Dere som har gitt uttrykk for at dere fortsatt har likt meg, til og med på slutten av diettene når jeg har vært så lei av meg selv at jeg har hatt lyst til å gå ut av mitt avmagrede skinn. Kommentarer på bloggen, sms’er og facebook-meldinger har hatt nok betydd mer for meg enn det dere kanskje har vært klar over. Noen velvalgte ord kan virkelig snu tårer til latter! Dere som har kommet for å se på konkurransene, som har brukt penger på billetter og kanskje til og med reist langt for å se på meg. Aner dere hvor mye det betyr?

Jeg gir meg der. Ikke med fintessen, men med denne takketalen. Det eneste jeg vet er at jeg kommer til å stå på scenen igjen – bedre enn noen gang! Akkurat når det blir vet jeg ikke… Først skal jeg være litt normal, trene bra og ha overskudd litt mer enn en måned:)

Jeg håper dere vil følge meg videre. Jeg lover mye god mat og litt mer ordentlig trening framover. Jeg har masse tanker om bloggen oppi hodet mitt, så det skal være verdt å ta turen innom fremover også.

STOR KLEM TIL DERE ALLE ♥

1 tanke på “All the THANK YOU’s

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s